Hvordan laste ned Liveupdate

Liveupdate, ifølge Symantec, "er et program som laster ned og installerer sikkerhetsoppdateringer (som spyware, brannmur eller antivirussignaturfiler) og programvareoppdateringer for å sikre at dine Norton-produkter er oppdatert med den nyeste sikkerhetsinformasjonen for å beskytte mot nye trusler. " Fordi Liveupdate sikrer at PC-brukere er beskyttet mot de nyeste virus og sikkerhetstrusler, er det nyttig å sikre at Liveupdate fungerer på en PC. Likevel bør PC-brukere har problemer med å laste ned oppdateringer med Liveupdate, har Symantec Corp sluppet en rask løsning på dette problemet.

Bruksanvisning

1 Besøk "Slik laster du ned og installerer Liveupdate" siden på Symantecs hjemmeside (se Ressurser).

2 Klikk på "Skriv ut" knappen for å skrive ut instruksjoner om hvordan du laster ned Liveupdate. Symantec anbefaler at du skriver ut denne siden før feilsøking Liveupdate.

3 Kjør Auto Fix verktøyet ved å klikke på "Kjør den nå" -knappen og deretter installere ActiveX-kontrollen i eget vindu. Auto Fix verktøy feilsøker problemer med Liveupdate.

4 Start PCen, og deretter kjøre Liveupdate. Vær sikker på at PC-en er koblet til Internett, som Liveupdate bruker Internett. Liveupdate vil laste ned de nyeste nedlas utgitt av Symantec.