Hvordan laste ned musikk Av en PC til en CD

Hvordan laste ned musikk Av en PC til en CD


Alle har sine egne favorittsanger. Selvfølgelig er disse sangene ikke vanligvis finner alt som finnes på samme CD i butikken. Heldigvis gir den digitale musikkrevolusjonen evnen til å finne og laste ned de sangene du vil høre, og lage spillelister som faller til dine spesifikke lyttebehov. Du kan deretter brenne dem spillelister til CD og ta dem med deg overalt.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke allerede har gjort det, må du finne og laste ned favorittmusikken. Det finnes flere forskjellige steder på nettet som gjør denne prosessen så enkelt som et museklikk.

2 Åpne CD brenner programvare, og lage en spilleliste med de sangene du vil brenne. Spillelisten skal ikke overstige 80 minutter, siden dette er kapasiteten på de brennbart media for lyd.

3 Sett inn en tom CD-R eller CD-RW i CD-brenneren.

4 Sørg for at din CD brenner programvare er satt til å brenne til riktig stasjon, justere innstillingene som du ønsker og starte brenneprosessen.

5 Når CD spretter ut, kan du enten lagre spillelisten, eller nær ut av programmet uten å lagre. Først må du kontrollere CDen fungerer i CD-spilleren.

Hint

  • Det er noen ganske god programvare tilgjengelig for gratis online.
  • Siden sangene vil trolig komme fra ulike artister og album, kan det være lurt å bruke CD-brenner programvare volum normalisering funksjon hvis den har en.
  • CD-RW er overskrivbar. Dette betyr at de kan bli erstattet og skrevet om igjen, men de er lettere å ødelegge enn CD-R.
  • Nedlasting av ulisensiert musikk kan infisere datamaskinen din med virus, og det er ulovlig. Pass på at du laster ned fra en pålitelig og lovlig nettsted.
  • Brente CDer er mye lettere å ripe og skade enn presset CDer som du kjøper i butikkene. Du bør alltid holde brente CDer i ermene for å beskytte dem mens du ikke lytter til dem.