Hvordan laste ned musikk fra Internett

Det er relativt enkelt å laste ned musikk på nettet hvis du vet hvor du skal lete. Det finnes mange programmer og nettsteder som lar deg søke etter musikken du vil ha, og deretter raskt laste den over datamaskinens Internett-tilkobling. For å gjøre dette, må du først laste ned riktig programvare som lar deg deretter søke og laste ned musikk til ditt hjerte innhold.

Bruksanvisning

1 Gå til et nettsted som lar deg laste ned musikk. Eksempler er Ares Galaxy og iTunes.

2 Last ned programvaren for programmet ved å klikke på linken merket "last ned".

3 Installer programmet etter at den laster ned ved å dobbeltklikke på installasjonsikonet. Det bør være på skrivebordet eller "Mine nedlastinger" -mappen, avhengig av datamaskinens innstillinger.

4 Begynn programmet ved å dobbeltklikke på snarveien som skal vises på skrivebordet etter at installasjonen er fullført.

5 Klikk på alternativet "Søk" i programmet og skriv inn et søkeord som beskriver en spesiell sang som du leter, og dette kan være navnet på artisten eller tittelen på sangen, for eksempel Programmet vil søke på. se hvilke sanger er tilgjengelig for øyeblikket. du bør være i stand til å klikk på en sang for å laste ned, men du er nødt til å kjøpe det først hvis det er en betal program du bruker.

Hint

  • Nettstedet iTunes er en betal nettsted, mens Ares Galaxy er gratis, selv om sistnevnte program kan knytte deg til ulovlig materiale.
  • Nedlasting av musikk som du ikke allerede har rettighetene til å bruke, for eksempel å eie en CD, er ulovlig.