Hvordan laste ned Opera Songs

I disse dager, online musikk markeds gi lytterne med sang og albumvalg den tradisjonelle plate og CD-butikker fra fjoråret kunne ikke komme nær tilbud. Som sådan, oppgaver som å finne sanger fra en bestemt sjanger er bokstavelig talt så fort som noen få museklikk eller tastetrykk. Hvis du er en opera entusiast, så vil du finne at nedlasting og kjøp av favorittsangene dine på nettet er en enkel, rask oppgave, uansett hvilken ressurs du bruker for å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en musikkbutikk som iTunes eller Rhapsody på datamaskinen din hvis du ikke allerede har gjort det (se "Ressurser"). Alternativt kan du besøke en helt online forhandler som mp3.com hvis du ikke ønsker å laste ned et program på datamaskinen din.

2 Søk i iTunes, Rhapsody eller mp3.com å finne opera sanger. Start programmet --- eller, i tilfelle av mp3.com, peke nettleseren din til nettsiden --- eget valg, gå inn i "Music Store" og klikk på "sjangere" alternativet. Klikk "Opera" og bla gjennom de tilgjengelige sanger, artister og album til du finner sporene du ønsker å laste ned.

3 Last ned spor av ditt valg på datamaskinen din. Klikk på "Last ned" for å lagre sanger til datamaskinen din, og gir betalingsinformasjon når og hvis det er nødvendig.