Hvordan laste ned Opera

Som et av de første nettlesere, har Opera bevist det kan stå testen av tid til tross for de mange konkurrerende programmer. Opera-nettleseren serverer cutting-edge programvare som er kompatibel med det siste innen Web design standarder og full av sikkerhetsfunksjoner for å sikre tryggere nettsurfing.

Bruksanvisning

1 Skriv inn Opera webområde URL (se Ressurser nedenfor) i adresselinjen din nåværende nettleseren.

2 Finn nedlastingskoblingen øverst på websiden i form av en grønn knapp med "Last ned Opera" skrevet over koblingen. Klikk på det en gang.

3 Se etter din download manager boksen for å åpne som viser status for nedlastingsprosessen. Avhengig av systemet, internett og datamaskin hvor lang nedlastingstid kan variere. Det bør ikke ta mer enn noen få minutter over en DSL-tilkobling, men.

4 Klikk på "Agree" når du har lest vilkårene. En ny boks med Opera ikonet vil åpne med instruksjoner om hvordan du installerer programvaren. Bare dra og slipp Opera ikonet på mappen og programvaren vil være klar til bruk i Programmer-mappen.

5 Start datamaskinen på nytt hvis nødvendig.

Hint

  • Vær sikker på din maskin oppfyller minimumskravene for å laste ned Opera. Eiere av et Windows-basert system, må ha 20 MB ledig diskplass og Windows 95 eller høyere. Mac-brukere må kjøre OS X Jaguar (10.2) eller høyere. De kjører et Linux-system må ha Standard C ++ bibliotek og en X11R6.3 + implementering.
  • Finn tutorials om hvordan du bruker nettleseren Opera i Opera støtte på deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor).
  • Opera-nettleseren er full av sikkerhetsfunksjoner, inkludert svindel beskyttelse teknologi, som hjelper hindrer webområder fra å prøve å fange opp din personlige informasjon. I tillegg kan du konfigurere Opera slette dine private data når du forlater et nettsted ved at det å slette der du har besøkt på nettet.
  • Opera-nettleseren er gratis å laste ned og bruke.
  • Denne fremgangsmåten gjelder bare til den nyeste versjonen av Opera, 9.10. Ved hjelp av de fleste eller noen av disse trinnene for å laste ned en eldre versjon av Opera kanskje ikke fungere.