Hvordan laste ned Raid Driver til en Floppy

RAID (Redundant Array of Independent Disks) er en måte å lagre innhold på din datamaskin eller annen lagringsenhet. RAID har eksistert i flere tiår, og kjører best på eldre PC-systemer. Men før du kan kjøre RAID du trenger installert på datamaskinen bestemte drivere. Disse driverne kan lastes ned gratis fra Internett og plasseres enten på datamaskinen eller en flyttbar minneenhet, for eksempel en diskett.

Bruksanvisning

1 Naviger til RAID nedlastingssiden (se linken nederst i "Ressurser"). Driverne på dette nettstedet lar deg kjøre RAID på Windows-datamaskinen. Det er et utvalg av forskjellige drivere tilgjengelig, med den nyeste utgitt driveren er den mest up-to-date. Kontroller at filen er mindre enn 1,4 megabyte i størrelse fordi det er lagring størrelsesbegrensningen på en diskett.

2 Klikk på "Last ned" knappen ved siden av RAID-driveren du ønsker og la den laste ned til en plassering på datamaskinen, for eksempel på skrivebordet. På grunn av den lille størrelsen nedlastingen vil ikke ta veldig lang tid.

3 Sett inn en diskett i datamaskinens diskettstasjon. Åpne "Min datamaskin" og dobbeltklikk diskettstasjonen for å få tilgang til innholdet på disken.

4 Klikk og dra den nedlastede driveren på disketten. Vent til filen er fullstendig kopiere over på disken. Når den er ferdig, kan du løse ut disken fra datamaskinen og bruke den på andre maskiner.