Hvordan laste ned sanger fra MySpace til datamaskinen

Hvordan laste ned sanger fra MySpace til datamaskinen


Myspace er et populært nettsamfunn kjent for å fremme ny musikk og lar fans til å koble til sine favoritt artister og band. Likevel nylig, Myspace deaktivert muligheten til å laste ned noen sanger, enten artist-godkjent eller ikke. Heldigvis for musikkelskere, er det noen ressurser tilgjengelig for å få sanger med programvare som automatisk oppdager musikk på Myspace spillere, slik at du kan laste ned og lagre sanger til datamaskinen.

Bruksanvisning

Bruke Free Music Zilla

1 Naviger til Free Music Zilla nettside. Klikk på Download Now ikonet oppført på hjemmesiden og installere programvaren.

2 Gå til den offisielle Myspace side mens programvaren er installert, og naviger til artist eller band side med musikken du ønsker å laste ned.

3 Åpne Free Music Zilla programvare. Spille sangen på Myspace som du ønsker å laste ned. Vær oppmerksom på at din Free Music Zilla programvaren vil automatisk legge sangen som spilles inn i programvaren.

4 Sett en hake ved siden av sangtittel i Free Music Zilla programvare-boksen, og trykk deretter på "Last ned" knappen.

Ved hjelp av Orbit Downloader

5 Naviger til Orbit Downloader nettstedet. Les over beskrivelse og spesifikasjoner av programvaren. Klikk på knappen Last ned nå, som vil lede deg til den offisielle CNET Download hjemmeside. Klikk på "Last ned nå" -knappen når du har landet på CNET hjemmeside og installere programvaren.

6 Åpne Orbit Downloader programvare og åpne band eller artist side på Myspace nettside. Spill på sangen du vil laste ned, så hold musen over sangtittelen. Du vil merke at en liten pop-up-boks med tittelen "Get It" vil vises. Klikk på fanen få det. En annen pop-up boks vil be deg om å oppdatere siden din, så lukk pop-up boksen og trykk på oppdateringsikonet i nettleseren din. Merk at når du oppdaterer siden, vil sangen automatisk laste inn i Orbit Downloader programvare

7 Plasser en sjekk ved siden av sang i Orbit Downloader programvare trykk deretter på "Last ned" knappen. Merk at Myspace kan håndheve en timeout grense på sangene slik at du må trykke på "Last ned" knappen så snart sangen er lastet inn i din Orbit Downloader programvare.