Hvordan laste ned video fra Baidu

September 25 by admin

Kinas svar på Google, er Baidu en søkemotor rettet mot høyttalerne av mandarin kinesisk i fastlands-Kina. Som tilfellet er med Google, er Baidu en multi-funksjonell søkemotor stand til å hente multimedia som bilder og videoer i tillegg til websider. Som et resultat av lax regler om opphavsrett i Kina, er det mulig å laste ned videoer direkte fra Baidu. Bruk forsiktighet når du gjør dette, men - hvis du har mistanke om en video er kopibeskyttet, ikke laste den ned til datamaskinen din.

Bruksanvisning

1 Naviger til Baidu hjemmesiden, klikker du tegnene som viser andre til høyre, som representerer video, og skriv inn søkeordet. Trykk på "Enter" -tasten.

2 Bla gjennom video resultater før du finner videoen du ønsker. Klikk på koblingen eller miniatyrbildet for å åpne den.

3 Klikk de to figurene under bunnen, høyre hjørne av video, som betyr "Lagre". Velg en plassering på datamaskinen din, gi filen et navn og klikk "Lagre".

Hint

  • Ikke last ned kommersielt tilgjengelig innhold, spesielt musikkvideoer og filmer i full lengde. Selv om du er en amerikansk statsborger bosatt i utlandet i Kina, nasjonale lover om opphavsrett fortsatt gjelder for deg. Generelt unngå å laste ned innhold som ikke er brukergenerert.

Related Articles