Hvordan laste ned video fra Google Video

Hvordan laste ned video fra Google Video


Med bruk og økende populariteten til "rør" nettsteder som YouTube og Google Video, er det nå mulig å finne en video om nesten alle tenkelige tema.
Med riktig programvare, er det også mulig å laste ned disse videoene til datamaskinen, lagre dem for fremtiden viser uten å måtte laste dem ned på nytt.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke har gjort det allerede, laste ned og installere Firefox nettleser. Firefox-nettleseren tillater brukeren å installere tilleggsprogrammer og verktøy for å forbedre sin Internett-opplevelse.

2 Gå til http://www.downloadhelper.net. Klikk på "Installer utvidelsen" midt på siden. Sjekk de aktuelle boksene, og klikk "OK" for å installere add-on til nettleseren din.

3 Restart Firefox å fullføre installasjonen.

4 Nå bla til din favoritt "tube" site. Når du klikker på "Play" på en video, vil Download Helper ikonet ved siden av adresselinjen lyser opp og begynner å rotere. Klikk på den lille pilen ved siden av ikonet, og verktøyet vil tillate deg å lagre video i en bestemt mappe under det navnet du velger.

5 Klikk "Lagre" og videoen vil bli lastet ned til harddisken.

Hint

  • Ved å klikke på ikonet til enhver tid vil tillate deg å sette hva internett nettsteder er tilgjengelige for add-on. Dette er et nyttig alternativ hvis du ønsker å slå av voksen områdetilgang.