Hvordan laste ned Windows Service Pack 3

Service Pack 3 for Windows XP inneholder en rekke sikkerhetsoppdateringer, sammen med de nyeste versjonene av brukte Windows-komponenter som Remote Desktop og Windows Installer. Det er den nyeste versjonen av Windows XP, og vil trolig være den siste store revisjonen til operativsystemet. Oppdater Windows XP-basert datamaskin til Service Pack 3 ved hjelp av Windows Update eller ved å laste ned Service Pack manuelt.

Bruksanvisning

Windows Update (anbefalt metode)

1 Åpne Internet Explorer. Bla til Windows Update nettside ved hjelp av koblingen i Resources.

2 Klikk på "Express" -knappen for å installere høyt prioriterte oppdateringer som er tilgjengelige for datamaskinen. Merk at Service Pack 3 for Windows XP krever at du har Service Pack 1a eller to som er installert. Hvis du ikke gjør det, vil disse oppdateringene installeres før Service Pack 3.

3 Følg instruksjonene for å installere Service Pack 3 og alle andre tilgjengelige oppdateringer. Denne metoden er å foretrekke fremfor å installere Service Pack 3 manuelt på egen hånd, fordi andre viktige sikkerhetsoppdateringer for datamaskinen kan lastes ned sammen med Service Pack. Datamaskinen må kanskje startes på nytt flere ganger i løpet av denne prosessen. Etter hver omstart, gå tilbake til Windows Update og klikk på "Express" knappen igjen.

Manuell Last ned (Alternativ metode)

4 Gå til nedlastingssiden for Windows XP Service Pack 3 ved hjelp av koblingen i Resources.

5 Klikk på "Last ned" -knappen for å begynne å laste ned filen. Lagre den på skrivebordet ditt. Den nedlastbare versjonen av Windows XP Service Pack 3 er mer enn 300 megabyte, så det kan ta litt tid å laste ned. Merk at du bare bør bruke denne metoden til å oppdatere systemet hvis Windows Update svikter.

6 Dobbeltklikk på filen og følg instruksjonene for å oppdatere Windows XP-installasjonen. Datamaskinen må startes på nytt etter at installasjonen er fullført.