Hvordan laste ned YouTube filmer

Selv om YouTube ikke mulig for brukere å laste ned videoer fra nettstedet, kan du likevel kopiere media til systemet ved å bruke et eksternt program. Freemake Video Downloader og Moyea YouTube FLV Downloader er to eksempler på gratisprogram som du kan bruke for denne oppgaven. Men hvis du ønsker å gi slipp programvareinstaller alle sammen, kan du bare bruke en nettleser plug-in som Chrome YouTube Downloader. Når du laster ned YouTube-filmer til datamaskinen din, trenger du ikke en Internett-tilkobling for å se videoen. Du kan legge den i stasjonære mediespillere for on-demand visning eller importere den til programmer som Microsoft PowerPoint eller Apple iTunes.

Bruksanvisning

Freemake Video Downloader

1 Last ned og installer Freemake Video Downloader. Skaff gratis program direkte fra programvareutvikleren nettsted (se lenke i Resources).

2 Start en nettleser og laste siden på YouTube filmen. Kopier nettadressen til systemutklippstavlen.

3 Start Freemake Video Downloader og klikk "Lim URL" knappen. Medie belastninger på applikasjonsgrensesnitt. En nedlasting manager åpnes.

4 Velg kodekvaliteten for ned YouTube-filmen. For å eksportere video i et annet format, åpner du "Konverter til:" pull-down menyen og gjøre et valg. Klikk på "..." -knappen ved siden av "Lagre til" -feltet, og velg et lagringssted for den nedlastede YouTube-filmen.

5 Klikk på "Last ned". Freemake Video Downloader viser en bekreftelsesmelding når YouTube filmen er lastet ned til den valgte lagringsstedet.

Moyea YouTube FLV Downloader

6 Last ned og installer Moyea YouTube FLV Downloader. Skaff gratis program direkte fra programvareutvikleren nettsted (se lenke i Resources).

7 Start en nettleser og laste siden på YouTube filmen. En "ta et nytt URL" vindusutstillinger nederst i nettleservinduet når de streaming media belastninger.

8 Klikk på "Last ned" knappen og en "ny download" vindusutstillinger.

9 Skriv inn et filnavn for den nedlastede YouTube-filmen i "Lagre som:" feltet. Velg et lagringssted for video i "Lagre til:" -feltet.

10 Klikk på "OK". Moyea YouTube FLV Downloader viser en bekreftelsesmelding når YouTube filmen er lastet ned til den valgte lagringsstedet.

Chrome YouTube Downloader

11 Last ned og installer Chrome. Skaff nettleser direkte fra Google (se lenke i Resources).

12 Start Chrome og gå til Chrome YouTube Downloader produktsiden (se lenke i Resources). Klikk på "Legg til i Chrome" -knappen og følg instruksjonene på skjermen for å legge til plug-in. Chrome viser en bekreftelsesmelding når Chrome YouTube Downloader er aktivert.

1. 3 Last inn siden for YouTube-filmen. En "Last ned" knappen vises under videospilleren sammen med rente, dele og knappene flagg.

14 Klikk på pilen nedover i "Last ned" knappen for å åpne rullegardinmenyen. Velg kodekvaliteten for ned YouTube-filmen. Videoen vil eksportere til din standard nedlastingskatalogen.

Hint

  • Før du laster ned en YouTube-film, må du opererer i samsvar med Fair Use lære. Med mindre du er autorisert av innholdet skaperen, du kan ikke re-distribuere, endre eller fortjeneste fra noe innhold som du ikke eier rettighetene. Selv om det er akseptabelt å laste ned en YouTube-film til eget privat, personlig bruk, alltid få bruk tillatelse fra innholdet skaperen hvis du er usikker på lovligheten rundt aktiviteten.