Hvordan laste opp bilder fra en digital ramme til en HP Laptop

May 12 by admin

Digitale bilderammer kan du vise en lysbildefremvisning av bilder, men du kan ikke gjøre mye med dem på rammen. Hvis du trenger å redigere bildet, kan du laste ned bildene fra rammen i HP laptop. Siden digitale rammer bruke et minnekort for lagring, kan du bruke dem som en flash-stasjon for å overføre bilder fra en datamaskin til en annen.

Bruksanvisning

1 Plugg USB-kabelen som fulgte med det digitale rammen inn i USB-porten på HP laptop.

2 Plugg den andre enden av kabelen til dataporten på rammen.

3 Trykk på "Start" -knappen på oppgavelinjen i Windows.

4 Klikk på "Computer" for å åpne listen over tilgjengelige stasjoner. Den digitale rammen vil fremstå som en harddisk under "Enheter med flyttbare lagringsmedier."

5 Dobbeltklikk på stasjonen for å åpne minnekortet i rammen.

6 Åpne mappen der bildene ligger. Den nøyaktige navnet på mappen kan variere avhengig av modell av digital ramme. Se etter en mappe som heter "DCIM", "Pictures" eller "Bilder".

7 Marker bildene du vil laste opp ved å klikke på dem med musen eller styreflaten. Du kan velge flere bilder ved å holde nede "Ctrl" -knappen.

8 Klikk "Organiser" og velg "kopier" for å lage en kopi på HP maskinen og la den opprinnelige på rammen, eller "Cut" for å flytte filene og slette originalene.

9 Åpne mappen der du vil kopiere bildene. Som standard lagrer Windows bilder i "Pictures" -mappen på Start-menyen.

10 Klikk "Organiser" og velg "Lim inn" for å fullføre opplastingen.

Hint

  • Noen digitale bilderammer krever sine egne drivere eller programvare. Hvis rammen ikke vises i "Computer" skjerm, se i manualen som fulgte med digital ramme.

Related Articles