Hvordan laste opp bilder fra Lightroom til GoDaddy

Adobe Lightroom er et bilde management software. Programvaren vil organisere alle bildene dine, og inkluderer også fotoredigering verktøy. I motsetning til de fleste foto programmer, ikke Lightroom inkluderer ikke en tradisjonell spare på Fil-menyen, som gjør det vanskelig å finne ut hvordan du lagrer filen og tildele filen et bestemt lagringssted. Du kan eksportere bilder fra programmet. Eksporterte bilder kan lastes opp til din web hosting konto på GoDaddy. GoDaddy vil laste opp bilder til web hosting konto via din personlige konto manager.

Bruksanvisning

Eksport Bilder i Adobe Lightroom

1 Åpne Adobe Lightroom.

2 Søk etter bilder for å eksportere ved å velge et søk eller organisasjon alternativ i venstre rute. Du kan velge et bilde fra "Library" ved å skrive inn søkeord i "Finn" -menyen, ved å bla gjennom mappene på datamaskinen i "mapper" menyen eller ved å bla bilder organisert i en "Collection".

3 Eksporter bilder. Klikk enten "Export Catalog" for å eksportere en hel katalog av bilder, klikker du på "File" -menyen og klikk "Export" for å eksportere enkeltbilder, eller velg "Select All" fra "Edit" -menyen, velg deretter Export alternativ fra Fil-menyen for å eksportere en gruppe bilder.

4 Skriv inn et navn på bilde (r) når du blir bedt. Velg et format for den eksporterte filen (e), og velg et lagringssted, for eksempel skrivebordet, for den eksport bilde (r).

5 Klikk på "Export".

Last opp til GoDaddy

6 Gå til GoDaddy og skriv inn brukernavnet eller kundenummer og passord i de aktuelle feltene på hjemmesiden.

7 Klikk "web hosting" oppført under Products menyen.

8 Velg "Start" ved siden av hosting konto du vil bruke. Den Hosting Control Center åpnes. Velg "File Manager" ikonet ved siden av innholdsdelen.

9 Velg mappen som du ønsker å laste opp bilder til i katalogtreet.

10 Klikk på "Last opp". Velg "Bla gjennom" og finne de bildene som er lagret på datamaskinen. Velg hvert bilde. Klikk på "Last opp" igjen, og de vil bli lagt til GoDaddy hosting konto.