Hvordan laste opp bilder på ShopHandmade

Hvordan laste opp bilder på ShopHandmade


Making håndlagde produkter er en hobby for mange mennesker. Hvis du er dyktig på å lage håndlagde produkter, og har et ønske om å selge dem, ShopHandmade nettstedet lar deg gjøre nettopp det. Du kan selge øredobber, klær, hatter, kunst, leker og håndverk blant annet. Nettstedet lar kundene til å kjøpe produkter av sesongen, ferie, pris og jevn farge. Det er også en "Hva er nytt" delen samt en "salgs elementer" -delen. ShopHandmade lar deg laste opp inntil fem bilder av varen du selger. Hvis du ønsker å selge håndlagde produkter, er det en god idé å vite hvordan du skal laste opp bilder når liste en vare for salg.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en konto på ShopHandmade nettstedet hvis du ikke allerede har en. Du må oppgi ditt navn, e-postadresse og et passord.

2 Logg inn på din ShopHandmade konto og lage en butikk. Fyll ut informasjonen for butikken din profil. Vær forberedt på å skape en butikk navn, kallenavn og din adresse og telefonnummer.

3 Ta et bilde av varen du ønsker å selge i ShopHandmade butikken og laste den opp til datamaskinen din "My Pictures" filer.

4 Klikk på "selge en vare" -kategorien på kontooversikten side på ShopHandmade nettstedet.

5 Gi detaljer om varen du er notering. Klikk på "neste steg" fanen nederst på siden når du er ferdig. Dette vil ta deg til siden for å laste opp dine element bilder.

6 Velg "Browse" knappen på "Foto" side. Ved å klikke på denne knappen kommer du til filer som er lagret på datamaskinen. I "Look in" -delen, klikk på pilen og klikk på "Mine dokumenter" fra drop-down-kategorien. Velg "Mine bilder".

7 Klikk på bildet du vil laste opp til ShopHandmade nettstedet. Velg "Lagre og Godkjenn" -fanen etter at filen ame for bildet du valgte, vises i vinduet ved siden av "Bla gjennom" -kategorien.