Hvordan laste opp bilder på YouTube

Hvordan laste opp bilder på YouTube


Du har kanskje lagt merke til at noen mennesker på YouTube har et bilde i bakgrunnen for deres video kanal, og et bilde av ansiktet eller en annen profil bilde til å representere seg selv på nettstedet, og lurte på hvordan du kan laste opp dine egne bilder på YouTube konto. Når du registrerer deg for en YouTube-konto, kanalsiden har en grå bakgrunn, og en grå omrisset av en menneskelig hode representerer deg. Du kan enkelt laste opp bilder til din bakgrunn og profilbilde på YouTube.

Bruksanvisning

bakgrunnsbilde

1 Start nettleseren, legger nettstedet YouTube (youtube.com) og logge på kontoen din.

2 Klikk på kontonavnet øverst på siden, og klikk deretter på "Channel".

3 Klikk på "Temaer og farger" -knappen. Klikk "Vis avanserte alternativer" og deretter "bakgrunnsbilde".

4 Klikk "Velg fil". En dialogboks åpnes. Klikk på mappe på datamaskinen som inneholder bildet du vil bruke for din bakgrunn, og klikk på bildet for å velge det. Klikk på "Velg" og deretter "Lagre endringer".

Profilbilde

5 Klikk på kontonavnet øverst på YouTube-siden, og klikk deretter på "Innstillinger".

6 Klikk "Profil Setup".

7 Klikk på "Velg fil" hvis du aldri har lagt til et profilbilde før, eller klikk på "Endre bilde" for å erstatte et eksisterende bilde. En dialogboks vises.

8 Klikk "Velg fil", og klikk deretter en mappe på datamaskinen som inneholder profilen bildet du vil bruke til å representere deg selv på YouTube. Klikk på filen for å velge den, og klikk deretter på "Velg". Klikk "Lagre endringer"