Hvordan laste opp bilder til en iDisk

Du kan laste opp bilder som er lagret på din Mac til MobileMe iDisk kontoen direkte gjennom datamaskinens Finder program eller via nettleseren på MobileMe iDisk nettstedet. Mens overføring av bilder fra Finder er raskere måte, laste dem opp via nettleseren kan du dele bildene med andre. IDisk-funksjonen i MobileMe inkluderer en delingsfunksjonen, som sender en e-postmelding til en mottaker, og inkluderer en direkte kobling for å laste ned bildet.

Bruksanvisning

Last opp gjennom Finder

1 Klikk på Finder-ikonet på Mac-skrivebordet dock og klikk iDisk i Finder sidevinduet. Kategorien iDisk ligger under Devices header i sidevinduet.

2 Klikk på "File" øverst på skrivebordet menyen og klikk "Nytt Finder-vindu." Finn bildene du vil flytte til iDisk i det nye vinduet og hold "Shift" -tasten på tastaturet.

3 Klikk på hvert bilde filnavn å markere den og dra det merkede bilder til iDisk vinduet.

Last opp gjennom MobileMe

4 Besøk MobileMe nettsted (se Ressurser) og logg deg på MobileMe-kontoen.

5 Klikk på "Cloud" symbol i øverste venstre hjørne av nettleseren og klikk "iDisk" i pop-up menyen.

6 Klikk på "Last opp" -ikonet, som er det oppoverpilen øverst i nettleseren. Klikk "Velg" i Uploads vinduet og klikk bildets filnavn i dialogboksen.

7 Klikk "Open" for å starte bildeopplasting til MobileMe. En statuslinje viser bildets laste fremgang i Uploads vinduet og viser en grønn hake når bildet er lastet opp til iDisk.

8 Klikk på "Ferdig" for å lukke opplastinger vinduet.