Hvordan laste opp bilder til Internett

Hvordan laste opp bilder til Internett


I det siste, har tatt et bilde kreves en standard kamera med film patronen du måtte bli utviklet og returnert til deg. Du vil da motta bildene, og skyv dem inn i et fotoalbum som du hadde i bokhyllen. Mens mange fortsatt liker å sette sammen utklippsbøker og diverse bilder, dagens verden av digital fotografering betyr at flere mennesker er å ta bilder med digitalkameraer og mobiltelefoner, og laste dem opp til Internett. Opplastede bilder kan deretter deles med venner, familie eller allmennheten via et bredt spekter av sosiale nettverk og deling av bilder nettsteder.

Bruksanvisning

1 Ta et bilde med digitalkameraet eller mobiltelefonen.

2 Bestem deg for hvor du ønsker å legge inn bildet. Har du et online nettsamfunn som MySpace eller Facebook? Eller ønsker du å bruke et bilde deling nettsted (f.eks, Picasa, Flickr)? Nettsamfunn er bra for generell deling av bilder av venner og familie, mens deling av bilder nettsteder kringkaste bildet ditt til hele verden og er perfekt for fotografer og andre som ønsker å bygge et publikum med sitt talent for å fange verden på trykk.

3 Hvis du bruker et digitalt kamera, importere bildene dine på din hjemme-PC før du legger dem opp til Internett. Hvis du bruker en mobiltelefon, har du muligheten til å knipse et bilde med enhetens kamera app. Når det gjelder Facebook, kan du ta et bilde direkte fra Mobile Uploads albumet ved å klikke på kameraikonet.

4 Last opp bilder til nettet. Hvis du bruker en mobiltelefon, kan du laste opp bilder til Facebook via Facebook for iPhone app. Du kan enten ta et bilde i Facebook eller send bildet til e-postadressen du har mottatt fra det sosiale nettstedet. Fra din hjemme-PC, kan du også legge til MySpace, Twitpic eller et antall foto sosiale nettverk nettsteder som Picasa og Flickr. Mens Picasa ber Google kontoinformasjon for pålogging, kan du logge deg inn Flickr med Yahoo e-postadresse og passord.

Hint

  • For rask og enkel opplasting av bilder til Internett, bruke mobiltelefonen.
  • Hvis du er en fotograf eller på annen måte bruker et digitalt kamera, må du importere bildene til datamaskinen din før du laster opp på Internett.
  • Hvis du bruker et digitalt kamera, må du sette den til riktig oppløsning for jobben. For Web posting, 640x480 er helt akseptabelt; noe høyere og det bare tar opp mer minne.
  • Bilder du laster opp på Facebook gi en offentlig kobling, slik at hvem som helst (inkludert ikke-Facebook-brukere) kan se dem.
  • Følg instruksjonene nøye når du overfører bildene fra digitalkameraet til datamaskinen eller annet du kan ende opp med et uhell slette alle bildene permanent.