Hvordan laste opp bilder til MSN Messenger

MSN Messenger kan du holde kontakten med venner og familie via direktemeldingssamtaler. Du kan snakke om været, hvordan dagen kommer, eller hva dine planer er for kvelden. Du kan også bare si "hei" og la din chat partner vet at du tenker på dem. Hvordan personlig du gjør det er opp til deg. Imidlertid er noen ganger MSN Messenger ikke personlig nok. En flott måte å løse dette problemet er å laste opp bilder til MSN Messenger. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Last opp dine bilder til MSN Messenger

1 Skriv inn din kontoinformasjon på MSN hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Klikk på "Verktøy" -menyen og velg deretter "Endre visnings Picture" fra menyen.

3 Klikk på "Browse" -knappen for å åpne opp søkeboksen. Dette vil tillate deg å finne og velge bildet du vil laste opp. Velg en som du allerede har redigert med bilderedigeringsprogrammet, hvis mulig.

4 Søk etter bildet du vil laste opp, og velg den med musen.

5 Klikk på "Open" knappen for å laste opp bildet ditt til MSN Messenger.

6 Åpne MSN Messenger på datamaskinen. Dobbeltklikk på MSN Messenger-ikonet i systemstatusfeltet for å starte programmet.

Hint

  • MSN Messenger kan du bruke følgende filtyper når du laster opp bilder: "JPEG", "BMP", "GIF" og "PNG" filer.
  • MSN Messenger vil automatisk endre størrelsen på bildene du bruker til 96-by-96 piksler. Prøv og velge et bilde som er så nær en firkantet form som mulig, slik at det ikke vil virke for forvrengt når MSN Messenger krymper bildet.
  • Bruk et bilderedigeringsprogram for å hjelpe se din beste. Finn bildet du vil bruke, og deretter redigere den selv ned til 96-by-96 piksler. Dette vil sikre at bildet ser ut akkurat slik du vil.
  • Når du velger et bilde, vurdere hvem som er på nettpratlisten. Hvis du bare bruker MSN Messenger til å chatte med venner og familie, kan du laste opp noen bilder som du ønsker, selv de av kjæledyret ditt, for eksempel. Men hvis du bruker MSN Messenger til å chatte med kolleger, vurdere en mer profesjonelt utseende bilder.