Hvordan laste opp bilder til Twitter

Hvordan laste opp bilder til Twitter


Twitter er et populært mikro-blogging nettsted som tillater brukere å dele korte notater eller "tweets" til andre brukere som følger dem. I tillegg til "tweeting", kan du også laste opp og dele bilder fra kameraet eller telefonen med letthet. Det er bare noen få korte skritt og hele prosessen kan gjennomføres i løpet av noen minutter.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett og logge inn på din Twitter-konto. Hvis du ikke allerede har en konto satt opp, alt som skal til for å skape en er å logge inn på fanen øverst til høyre i nettleseren som leser "Registrer deg". Følgende fanen vil lede deg gjennom trinnene for å velge en Twitter håndtak og skape en akseptabel passord.

2 Etter at du har logget deg på kontoen din, kan du åpne en ny nettleser og gå til en deling av bilder wesbite for Twitter, som Yfrog eller Twitpic. Skjermen vil be deg om å tillate Twitpic tilgang til datamaskinen. Klikk på "Tillat". Nå bildene fra datamaskinen kan lastes opp til Twitpic eller et lignende nettsted.

3 Fra bilde deling av området, klikker du på knappen der det står "Velg fil". Et nytt vindu åpnes som viser innholdet på harddisken. Gå til "bilder" -delen, eller hvor du holde bildene dine. Velg bildet du ønsker å laste opp og klikk "Velg". Bildet vil begynne å laste inn på nettstedet og gi deg beskjed når den er ferdig.

4 Skriv inn din Tweet "inn ordet bank under, og sørg for ikke å gå over alloted antall tegn, eller den lille nettadressen som er knyttet til bildet eller bildene. Når du har skrevet inn bildetekst eller tweet, klikk den lille URL å sørge for at koblingen fungerer. Hvis det fungerer, klikker du på knappen som sier "tweet", og meldingen din og bildet vil bli lastet opp og deles med dine etterfølgere.

Hint

  • Hvis du bruker Twitter fra din mobile enhet og ønsker å laste opp bilder fra telefonen, vil de fleste Twitter apps lar deg gjøre dette uten å besøke en foto aksje nettsted. Et lite ikon av et kamera vil være på Twitter opplastingssiden. Ved å velge det, vil du være i stand til å bla gjennom bildene dine, eller ta en på stedet, og laste det opp til Internett direkte.