Hvordan laste opp din App til DragonFireSDK

DragonFireSDK tillater utviklere å lage applikasjoner for Apple-produkter som iPod bruker native C og C ++ - native Windows programmeringsspråk. DragonFireSDK oppfører seg som en oversetter, videresending en objektiv C funksjon til telefonen. Dette gjør at appen til å kjøre akkurat som om det var laget på en Mac-maskin. For å begynne å selge din app, må du laste det opp til DragonFireSDK. Før du laster opp det, må du zip din Build-mappen og teste den med enheten.

Bruksanvisning

Klar og Test App

1 Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet på datamaskinen og velg "New" og "Folder". Navn mappen "Build".

2 Kopier de nødvendige filene til "Build" -mappen. Nødvendige filer er: app, den App.cpp fil, Default.png, Icon.png, iTunesArtwork.png og eiendeler mappen. Den Eiendeler mappen er inne i C ++ prosjekt filen og må dras eller kopieres til Build-mappen; det inneholder alle fonter, bilder og lyder som kreves for applikasjonen.

3 Høyreklikk på "Build" mappen og velg "Send til" og "komprimert mappe." Windows vil flytte Bygg mappen inn i en ny zip mappe.

4 Høyreklikk i navnefeltet på den nye mappen, og endre navn på mappen "Build".

5 Start iTunes på datamaskinen din. Dobbeltklikk på "Build" -mappen og dra app-filen (f.eks MyApp.app) fra mappen og inn i "Library" i iTunes. Appen navn vil vises i biblioteket under "Programmer".

6 Koble iPod eller iPhone til datamaskinen med USB-kabelen.

7 Klikk enheten i iTunes, og velg deretter "Programmer" -fanen. Sjekk programmet, og velg "Sync."

8 Koble fra iPod eller iPhone, og velg din app. Test app for å sikre at det fungerer ordentlig før du laster den til DragonFireSDK.

Last App til DragonFireSDK

9 Gå til DragonFireSDK App Store Distribution side.

10 Skriv inn din e-postadresse og annen kontoinformasjon som din Apple-ID i feltene. Hvis du ikke har en Apple-ID og kontonavn, registrere med Apple som utvikler online.

11 Skriv inn navnet på programmet i "Programnavn" -feltet.

12 Klikk på "Velg fil" -knappen, velg programmet i nettleservinduet, og klikk "Åpne".

1. 3 Klikk "Fortsett", godtar brukeravtalen og bekrefte innsending detaljer, og klikk på "Send".