Hvordan laste opp en & amp; 1 filer for Linux

1 & 1 er en populær og billig, web hosting leverandør som har blitt populært med de som ønsker å være vert for websteder på et budsjett. Den billigste kontoalternativer gjennom en og en bare gi SFTP-tilgang, tvinger brukerne til å laste opp filer på denne måten. Siden de fleste Linux-distribusjoner kommer uten et grafisk SFTP klient installert, kan du finne kommandolinje SFTP klient litt uvennlig hvis du er en ny Linux-bruker. Det finnes dusinvis av gratis, grafiske SFTP-klienter for Linux som kan bli funnet i fordelinger pakkebehandleren.

Bruksanvisning

1 Logg deg på en og en konto administrasjonsside. Klikk på "pakker" og klikk på kontoen pakken du ønsker å laste opp filer til. Klikk "FTP konto" etter administrasjon siden for den spesifikke pakken er lastet inn.

2 Kopier ned ditt unike brukernavn fra den medfølgende listen. Det bør starte med en lavere-case u og etterfølges av en tallrekke. Passordet ditt vil være skjult fra listen, men bør være den samme som du setter opp når du oppretter kontoen din.

3 Åpne din SFTP-klient, og velger å opprette en ny tilkobling. Skriv inn brukernavn og passord i sine gitte felt. Skriv inn nettstedets domenenavn og klikk "Connect".

4 Dra og slipp filer fra en katalog til din nettside rotkatalogen hvis du bruker en to-ruten SFTP klient eller høyreklikk filer, og klikk "Last opp" hvis du ikke er. De fleste grafiske klienter gir en intuitiv måte å flytte filer, de fleste som bruker dialogen to-ruten.

Hint

  • Hvis du ønsker å lære den virkelige bakenden av SFTP, prøv å bruke sftp-kommandoen fra Linux terminal (se Ressurser).