Hvordan laste opp en collage på Facebook

Hvordan laste opp en collage på Facebook


En utfordring knyttet til å laste opp et bilde collage i Facebook er størrelsen. Collager består av flere bilder i en enkelt fil; en slik fil er bundet til å være stor, spesielt hvis collage inneholder mange bilder. For å kunne laste opp en collage, må det i samsvar med Facebooks nyeste filopplasting størrelse krav. Facebook støtter bilder som er 2048 x 2048 piksler, noe som betyr at området er i stand til å vise en collage i en størrelse som ikke vil kreve skjeling øynene dine til å nyte det.

Bruksanvisning

1 Velg en mulig collage for opplasting. Bruk et bilderedigeringsprogram for å sjekke størrelsen på collage fil. For eksempel kan Adobe Photoshop eller Adobe Photoshop Elements brukere oppdage en collage sin filstørrelse egenskaper innenfra "Image Size" dialogboksen. GIMP brukere kan navigere til "Image" og deretter "Scale Image," for å justere en collage størrelse etter behov. I tillegg bør sammensetningen du velger for opplasting være mer enn 2048 piksler på den lengste siden. Enhver collage som er omtrent 6 MB i størrelse og mindre enn en 2048 2048 pixel torget er en god kandidat for opplasting til Facebook.

2 Opprett et album for dine fotomontasjer hvis du har tenkt å laste opp mer enn én fil. Facebook-fotoalbum kan holde opp til 200 filer. Gjør et album for å holde dine collager ved å klikke på "Foto" linken øverst på Facebook-hjemmesiden og velge "Opprett et album" alternativet. Velg "Velg bilder" for å se gjennom de collager. Navn albumet etter å finne de collager du vil ha med i albumet. Velg "High Resolution" alternativet hvis du vil at albumet skal vises collager i full størrelse.

3 Last collager til Facebook uten å plassere dem i et album. Laste opp et enkelt collage krever ikke en alternativ prosedyre av noe slag. Bare velg "Foto" fra toppen av din Facebook hjemmeside og velg "Last opp et bilde." Bla til collage du vil laste opp og klikk "Åpne". Du kan laste opp flere collager i et enkelt bilde opplasting sesjon ved å trykke på "Control" -tasten som du plukker collager som du ønsker å laste opp.

Hint

  • Det er ingen grense for hvor mange collager du kan laste opp til Facebook.