Hvordan laste opp en Skjermbilde

Når du feilsøker et problem med operativsystemet eller med et program du har installert, er det noen ganger nødvendig å kontakte programvareutvikleren help desk. Å korrekt identifisere problemet du opplever, helpdesk agenter noen ganger be deg om å laste opp et skjermbilde til dem ved hjelp av et elektronisk skjema. Du kan opprette og laste opp et skjermbilde i noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Print Screen" eller "PrtScn" tasten på tastaturet. Du kan finne denne tasten over "Insert" -tasten. Denne tasten vil ta en skjermdump av hele skjermen.

2 Start Paint, et gratis grafikk redigering verktøyet fra Microsoft Corporation, ved å klikke på "Paint" snarvei i "Tilbehør" -mappen på Start-menyen i Windows.

3 Trykk CTRL og V samtidig for å lime inn skjermbildet i Paint.

4 Trykk CTRL og S samtidig for å lagre skjermbilde. Velg et passende navn for det. Velg "JPG" i rullegardinmenyen filtype og klikk på "Lagre".

5 Trykk på "Last opp" eller "Fest" -knappen i skjemaet der du må laste opp screenshot. Finn JPG skjermbilde fil på harddisken din og klikk på "Åpne". Send skjemaet til å laste opp screenshot.