Hvordan laste opp en video på YouTube Med AVS Editor 5.1

Hvordan laste opp en video på YouTube Med AVS Editor 5.1


AVS Editor 5.1 er et videoredigeringsprogram som brukes til å konvertere video filformater for visning av videoer på ulike enheter som MP3-spillere og smarttelefoner. Det kan også konvertere videoer for opplasting til YouTube, et yndet for videodeling, som rapporterer å få mer enn to milliarder videovisninger hver dag. De fleste YouTube-videoer er lastet opp av individuelle brukere og så er det regler med hensyn til størrelsen på filen og videoformatene som brukes når du laster opp til nettstedet.

Bruksanvisning

1 Launch "AVS Editor 5.1."

2 Finn videofilen du ønsker å laste opp til YouTube ved å klikke på "Bla gjennom" og finne filen på harddisken. Klikk på videofilen og trykk "OK".

3 Konvertere filen til en passende format for bruk på YouTube. YouTube godtar for tiden en rekke filformater, inkludert AVI, MPEG4, WMV og FLV så vel som andre, så ta kontakt med "Støttede YouTube filformater" siden for å sjekke om videofilen er kompatibel med YouTube. Hvis videofilen er ikke kompatible med YouTube, og velg det formatet du ønsker å konvertere det til ved å velge en av fanene øverst på skjermen (se Ressurser).

4 Sett konverteringsparametrene ved å klikke på "Profil" drop-down menyen og velge et alternativ som passer for YouTube, som for eksempel lyd og videokvalitet og hvorvidt du vil at videoen skal være høy definisjon. For å laste opp en videofil til YouTube, må det være mindre enn to gigabyte og kortere enn femten minutter i varighet.

5 Klikk på "Konverter nå" og vent til filen som skal konverteres. Velg "Åpne mappe" fra dialogboksen når konverteringen er over. Dette vil vise deg hvor du finner filen på harddisken din, så bør du notere det.

6 Åpne nettleseren og henvise deg til YouTube.

7 Klikk på "Last opp" øverst på siden. Logg deg på YouTube-kontoen ved hjelp av enten YouTube-brukernavnet eller Google Mail navn.

8 Velg "Last opp video". Naviger til filen du nettopp har konvertert og velg "Open".

9 Skriv inn så mye informasjon om videoen som du kan mens det laster opp. Du vil bli bedt om å gi videoen en tittel, beskrivelse og tag-ord, så vel som å velge en kategori. Klikk "Lagre endringer" og vent til den filopplasting. Opplasting av tid avhenger av størrelsen på filen samt hastigheten på Internett-tilkoblingen.