Hvordan laste opp en video til en MySpace-side

MySpace er en fin måte for folk å møte hverandre og dele informasjon om seg selv. En nylig lagt funksjonen til MySpace er muligheten til å laste opp video. Denne funksjonen gjør at du kan forbedre din MySpace-side med videoer av deg selv eller andre ting som interesserer deg, slik som filmklipp, hjemmevideoer og musikkvideoer. Her er hvordan du laster opp en video til din MySpace-side.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på din MySpace-konto. Hvis du ikke har en MySpace-konto, registrere deg for en på MySpace-side (se link nedenfor).

2 Se hjemmesiden din, og se etter den blå boksen i øvre høyre hjørne som gir deg dine redigeringsvalg.

3 Klikk på "Legg til / Endre Videos" inne den blå boksen. Når denne siden er lastet, se etter "Upload" -fanen øverst på skjermen, som skal være ved siden av "Mine videoer".

4 Skriv inn informasjon om videoen, som din video tittel, beskrivelse og eventuelle tag ord du ønsker å knytte til videoklippet.

5 Velg kategoriene du vil at videoen skal klassifiseres i. Mark hvorvidt du vil at videoen skal være offentlig eller privat. Etter at du er ferdig med å beskrive videoen, klikk på "Fortsett".

6 En liten varselfelt vises som sier "Last opp film." Klikk på "Browse" for å velge videoklippet, og klikk deretter på "Last opp".

Hint

  • Filstørrelser må være 100 megabyte eller mindre.
  • Avhengig av Internett-hastighet, laste opp videoen kan ta en stund; vær tålmodig.
  • For å legge til en video til en annens "Kommentarer" -delen, må du legge inn HTML-kode med nettadressen til videoen plassering. Bare kopier HTML levert av video vert området inn din venns kommentarfeltet.
  • Ikke legge inn noen upassende videoklipp, eller din MySpace-konto kan automatisk bli avsluttet.
  • Hvis du klikker "Public", en nettleser kan vise MySpace video.