Hvordan laste opp en webside til en server

Hvordan laste opp en webside til en server


For et nettsted for å gå live der enkeltpersoner kan se den fullstendige webside, må det være opp til en server. Serveren du laster opp ditt nettsted til er vanligvis Web-vert. En webverten opprettholder flere servere for å håndtere trafikken og innhold på nettstedet ditt. Du bør allerede ha alle filer og bilder som er lagret og lagret på datamaskinen, slik at de kan bli skikkelig lastet opp til din vert server.

Bruksanvisning

1 Få en gratis eller betalt FTP programvare service. FTP (File Transfer Protocol) gir tilgang til nett vert og fungerer som et mellomledd ved å laste opp informasjon fra datamaskinen til Web vertens katalog for nettstedet ditt for å gå live.

2 Åpne FTP-programvare, og klikk på "Last opp filer" eller "Logg inn". Du vil bli bedt om brukernavn og passord til nett vert konto. Når du først har kjøpt Webhotell, du ble sendt et brukernavn og passord for å få tilgang til kontoen din. Du vil se mappene på din web hosting server etter å ha logget inn.

3 Åpne mappen på web vertsserver hvor hovednettstedet vil bli plassert. De fleste Web-vertene lagre ferdig nettsted til public_html eller index.html mappe.

4 Åpne mappene hvor ditt nettsted filer er plassert på datamaskinen innenfor FTP programvare. Noen FTP programvaren vil automatisk vise deg en katalog over alle filene som er lagret på datamaskinens viktigste harddisk.

5 Dra og slipp filer fra datamaskinen til public_html eller index.html mappe til nettvertsserveren. Avhengig av størrelsen på filene og Internett-forbindelsen, kan prosessen ta flere timer.

6 Logg deg av FTP-konto og gå til nettsiden for å se om filene er lastet opp og websiden ser ut slik den ble utformet fra datamaskinen.

Hint

  • Hvis mulig, bruk en høyhastighets Internett-tilkobling som kabel eller DSL til å bruke FTP-programvare. Dial-up er ikke bare treg, men hvis det avbryter det kan føre til at nettstedet skal fungere feil eller ikke laste opp i det hele tatt.