Hvordan laste opp filer til en webserver i Frontpage 2003

Microsoft Frontpage er en web utviklingsplattform som hjelper deg å lage websider for ditt nettsted. Programvaren har også et publiseringsverktøy som gjør det enklere å laste opp nettfilene til vertsleverandør. Dette betyr at i stedet for å laste opp filer en etter en, kan du laste opp filene i din Forsiden prosjekt ved hjelp av veiviseren. Forsiden laster opp eventuelle endrede filer og eventuelle nye filer i prosjektet.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Klikk på "Microsoft Office", deretter "Microsoft Frontpage" for å åpne programmet. Dobbeltklikk Forsiden prosjekt du vil laste opp for å aktivere den i programvaren.

2 Klikk på "File" menyen øverst, og klikk deretter på "Publiser Site" for å åpne veiviseren. Klikk "FTP" i listen over alternativer. Dette alternativet gjør at flere tekstbokser for vertsleverandøren innstillinger.

3 Skriv inn navnet på FTP-serveren leveres av verten for ditt nettsted. Skriv inn navnet på mappen der du vil laste opp filene. Hvis du vil laste opp til roten, la denne katalogen tomt. Klikk på "OK".

4 Skriv inn brukernavnet og passordet i det åpne vinduet. Klikk "OK" for å bekrefte din påloggingsinformasjon. Filene lastes opp til din vertsserver.