Hvordan laste opp lydfiler

Hvordan laste opp lydfiler


Når administrere eller lage din egen nettside, vil alle mediefiler må lastes opp ved hjelp av en FTP-klient. Men i tilfelle av lydfiler, er prosessen vanligvis ikke så enkelt så enkelt som å dra filer til FTP-klient og klikke på "Last opp" fordi ukomprimerte lydfiler pleier å være veldig store, og kommer i en rekke formater. Derfor er det viktig alle lydfiler er komprimert og i et vanlig format.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og finne lydfilene du vil laste opp. Disse filene vil vanligvis være plassert inne i "Musikk" eller "Dokumenter" -mappen. Hvis filene ikke er i noen av disse stedene, kan du bruke Windows Search på Windows-plattformen eller søkelys på i Macintosh OSX for å søke etter filer ved navn. Hvis du ikke er sikker på lydfilen navn, søke på datamaskinen etter "AIF" og "WAV" for å finne alle de ukomprimerte lydfiler på datamaskinen og lytte til dem enkeltvis til du har funnet den ønskede filen.

2 Hvordan laste opp lydfiler

En datamaskinens skrivebord er et praktisk sted å legge ut i arbeid.

Kopier og lim inn lydfilene lastes opp til skrivebordet. Dette vil gjøre dem enkle å finne.

3 Hvordan laste opp lydfiler

Mp3-filer minimerer filstørrelsen uten mye merkbar tap i troskap.

Åpne lydfiler med konvertering programvare og eksportere dem til et format med en liten fil størrelse, for eksempel MP3, for å holde lastetider til et minimum.

4 Lagre de konverterte filene under forskjellige navn enn originalene for å skille mellom dem.

5 Åpne FTP-klient og opprette en forbindelse til FTP-serveren som filene må lastes opp til. Du må være koblet til internett for dette trinnet, og du trenger å vite FTP-adresse, brukernavn og passord.

6 Åpne de konverterte filene i FTP-klienten vindu tilkobling og klikk "Last opp". Enkelte programmer tillater brukeren å bare dra filene lastes opp til en åpen tilkobling.

Hint

  • Det er hundrevis av lydredigering programmer og frittstående konverteringsprogram som kan konvertere en rekke lydfiler i forskjellige formater, hvorav mange er tilgjengelig gratis.
  • Noen konvertering programvare vil ikke tillate deg å "åpne" en lydfil. Det kan kreve at du "Import" den.
  • Mange nettlesere kan fungere som FTP-klienter. Hvis du foretrekker å bruke en dedikert FTP-program, mange gratis, enkel å bruke programmer er tilgjengelig.
  • kopiere alltid og lime, ikke klippe og lime, filer til skrivebordet for å unngå å slette viktige data ved et uhell.