Hvordan laste opp masse bilder til Facebook

I motsetning til flere andre bilder lagring nettsteder, Facebook begrenser verken størrelsen på enkeltbilder du kan laste opp til din brukerprofil eller den totale mengden bilder du kan laste opp til din konto. Selv eksisterer en per-album grense på 200, kan du opprette så mange album du vil. Hvis du ønsker å laste opp store mengder bilder til Facebook, er det mulig å gjøre laste dem en raskere, enklere affære ved å holde flere tips og retningslinjer i tankene.

Bruksanvisning

1 Koble til en rask, pålitelig Internett-tilkobling før start opplastingen, enten det er hjemme kablet tilkobling - med andre ord, bruker den en "Ethernet" kabel - eller trådløs tilkobling som bare du har tilgang. Offentlige nettverk, slik som de man finner i kafeer og flyplasser, er utsatt for variasjoner i hastighet, avhengig av antall brukere som er tilkoblet på et gitt tidspunkt.

2 Organisere bilder på harddisken i henhold til hvordan du ønsker å skille dem på Facebook - det er raskere å laste opp bilder direkte inn i sine album i første omgang heller enn å forsøke å overføre dem når du allerede har lastet dem opp. For eksempel, hvis du har bilder fra 30th birthday party, en siste bryllup og en tur til Bahamas, opprette tre mapper på datamaskinen for hver anledning og overføre kopier av de tilsvarende bildene inn i mappen. Husk at hvert album kan inneholde kun 200 bilder, men at du kan lage så mange album du vil.

3 Last opp bilder du har re-sized fra den opprinnelige "rå" format når det er mulig - eller, hvis du vet at du kommer til å laste opp bildene du tar til Facebook, sette ditt digitale kamera til å fotografere i "Medium" eller "Large" størrelse, snarere enn "Original". Selv om Facebook lar deg laste opp bilder som er så stor som du ønsker, større filer til lenger tid å laste enn små. Last opp små filer når det er mulig å redusere det samlede opplastingstiden for store grupper.

4 Bruk Facebooks "Flash" uploader - som lar deg laste opp så mange bilder du ønsker på en gang - i stedet for "Basic" en, som begrenser deg til fem per batch. Klikk på "Bilder" -knappen, og klikk deretter på "Last opp nye bilder" for å laste opp flere bilder til et nytt album, eller åpne et eksisterende album og klikk "Legg til bilder" for å legge til flere bilder til den. Merk navnet på alle bildene du ønsker å legge til et gitt album. For å legge til bilder i et annet album samtidig, eller å opprette et nytt album, åpne en ny nettleser fane eller et vindu og gjenta prosessen der.