Hvordan laste opp musikk på Twitter

Twitter er et populært sosialt nettverk der folk deler biter av sitt liv eller passere langs informasjon på 140 tegn eller mindre. Twitter enkelhet har hjulpet rakett tjenesten fra liten oppstart inn i mainstream. Twitter selv ikke at en bruker kan laste opp musikk, men akkurat som med bilde og link deling, har andre tjenester trappet opp for å tillate Twitter-brukere å enkelt laste opp og / eller dele musikk med venner og tilhengere. Det er mange ressurser som hjelper deg passere langs musikk til venner via Twitter.

Bruksanvisning

1 Del musikk med Blip.fm. Blip.fm tillater brukere å søke etter eventuelle artist eller spor. Hvis den ikke finner den aktuelle sporet du er på jakt etter, kan du laste det opp. Du kan gi Blip.fm din Twitter legitimasjonen til automatisk "tweet" (post) en kort URL til sporet. Blip.fm har muligheten til å legge tilhengere på selve tjenesten, utenom Twitter, og skaper en strøm av bare delt musikk.

2 Søk etter sangen på TinySong.com. TinySong er en tjeneste av de samme menneskene som gir den Grooveshark streaming musikktjenesten. TinySong gir et ekstremt enkelt grensesnitt med en enestående søkeboks (beslektet med Googles hjemmeside) og vil gi resultater fra de millioner av låter innenfor Grooveshark. En kort URL er gitt for brukere å kopiere og lime inn i deres Twitter oppslaget å dele.

3 Dele sanger via iTunes. iTunes 'nyeste oppdateringen gir en "Share" knappen ved siden av hvert spor. Ved å klikke på rullegardinmenyen ved siden av "Kjøp" alternativet, kan du enkelt dele en sang via Twitter eller Facebook. Dele sangen gir en kort URL, som vil bringe brukere til den sangen i iTunes.

Hint

  • Det er over et dusin forskjellige tjenester, som alle tilbyr de samme grunnleggende funksjonalitet - dele musikk via kort URL for bruk med Twitter er begrenset antall tegn. Se referanser for flere nettsteder.