Hvordan laste opp musikk til Facebook

Hvordan laste opp musikk til Facebook


Med din Facebook-konto, kan du legge til ekstra funksjoner til din profilside, som musikk, for å bygge opp skjermen og gi en hyggelig attraksjon for besøkende. Selv om det ikke er opplagt, gir dette velkjente sosiale nettverk nettsted en metode for publisering musikk linker til din plass eller en venns side. Hvis du har en web-vert og en musikkfil, for eksempel en MP3, kan du laste opp din egen musikk til Facebook.

Bruksanvisning

1 Plasser musikkfil på din Web vert til å opprette en adresse som lar deg laste opp filen til Facebook. Sørg for å notere nettadressen.

2 Logg inn på din Facebook-konto og gå til siden der du vil laste opp musikk. For eksempel, kan du klikke på "Home" linken og legge til mediene til "Hva tenker du på?" boksen, eller gå til en venns side og skrive på sin "Wall".

3 Klikk på "Link" ikonet nederst i tekstfeltet og skriv deretter inn musikkfilen URL-adresse fra trinn 1 i "Link" tekstfeltet. For eksempel:
http://www.domain.com/song.mp3

4 Gå til tekstfeltet over "Link" tittel og skriv inn innholdet som beskriver hva filen er. For eksempel, hvis filen er et navn på en sang, skriver i denne tittelen. Klikk på "Fest" -knappen når du er ferdig.

5 Klikk på "Ukjent artist" og "Unknown Album" mislighold i "Artist" og "Album" området for å legge inn denne informasjonen for musikken din. Klikk på "Share" -knappen når du er ferdig.

Hint

  • Aldri laste opp musikkfiler med mindre du har tillatelse, slik at du ikke krenker opphavsrettigheter.