Hvordan laste opp musikk til Last.fm

Last.fm er en online musikk forslag tjeneste basert i Storbritannia. Lyttere logge på tjenesten og lytte til musikk ved hjelp av støttede mediespillere og noen bærbare medieenheter. Nettstedet holder styr på hva personen lytter til og deretter anbefaler andre musikk basert på hennes lyttestiler. Kunstnere kan laste opp sin egen musikk til nettsiden, så vel, og har sine sanger foreslått å likesinnede lyttere.

Bruksanvisning

1 Besøk Last.fm nettsiden og klikker på "Logg inn" knappen. Bla ned til nederste venstre på siden der det står: «Vet du lager musikk? Last den opp!"

2 Klikk for å velge enten "artister" linken eller "Etiketter" linken. Deretter skriver du inn navnet på artisten eller etikettnavnet i tekstboksen og klikk på "Go!" knappen for å søke etter eventuelle sider som allerede finnes for denne artisten eller etiketten.

3 Velg å kreve en av de allerede eksisterende sider, om noen allerede finnes på Last.fm, eller velge å opprette en helt ny side. Fyll ut grunnleggende informasjon for å opprette en profil, så sjekk e-posten din for instruksjoner om å verifisere kontoen.

4 Logg inn på din artist eller etiketten konto og klikk på nedover peker trekanten ikonet øverst til høyre på skjermen, rett ved siden av den nåværende brukernavn. Deretter klikker du på "Music Manager" link fra menyen som vises.

5 Klikk på "Last opp musikk" linken og velg deretter en sang fil å laste opp. Velg en fil fra harddisken, og klikk "Åpne" for å bekrefte fil for opplasting. Deretter klikker du på "Last opp kø Files" -knappen, eller klikk på "Velg fil" for å velge en annen fil for å laste opp.