Hvordan laste opp redigerte bilder fra Picasa til Shutterfly

Hvordan laste opp redigerte bilder fra Picasa til Shutterfly


Picasa, Googles digitale bildebehandlingsprogram, har dusinvis av verktøy, knapper og funksjoner som kan virke overveldende i starten. En av disse verktøyene lar deg laste opp redigerte bilder direkte til Shutterfly uten å avslutte Picasa redigeringsøkten. Fotoentusiaster bruker Shutterfly til å lagre bilder gratis på nettet. Shutterfly kan selv produsere utskrifter fra redigerte bilder du laster opp. Picasa er redigeringsverktøy og Shutterfly nett fotoalbum tilby en måte å dele frisk digitalt innhold med familie og venner.

Bruksanvisning

Last opp bilde

1 Start Picasa, og klikk "Vis Library" for å se bildebiblioteket da.

2 Dobbeltklikk på et bilde for å forstørre det, og deretter bruke redigering og effekter verktøyene til å redigere bildet.

3 Finn verktøylinjen nederst i Picasa vinduet. Flere ikoner vises på denne verktøylinjen.

4 Klikk på "Shop" ikonet for å vise "Shop" vinduet. Finn "Picasa" linken, og klikk på den for å åpne en pop-up vindu som inneholder logge inn tekstbokser.

5 Skriv inn Shutterfly brukernavn og passord i "E-post" og "Passord" tekstboksene. Hvis du har en Shutterfly konto, Klikk "OK" og gå videre til neste avsnitt. Picasa vil laste opp bildet ditt til Shutterfly. Hvis ikke, klikker "Opprett en konto" for å starte nettleseren. Det vil ta deg til Shutterfly sin registreringsside.

6 Skriv inn ditt navn og e-postadresse i boksene. Tenk på et sikkert passord og skriv det inn i tekstboksen Passord. Klikk på "Bli medlem" for å opprette kontoen.

7 Gå tilbake til Picasa, og skriv inn ny påloggingsinformasjon i pop-up vinduet og klikk "OK." Picasa laster opp den redigerte bilder til Shutterfly.

Opprett nytt album

8 Besøk Picasa nettsiden og klikk "Mine bilder". Bildet du lastet opp ser ut der.

9 Klikk på "Organiser" drop-down pilen, og klikk deretter på "Nytt album." Den "Create New Album" dialogvindu åpnes. I dette vinduet kan du lage et fotoalbumet. Ved å opprette unike album kan du organisere bildene dine etter kategori og håndtere dem mer effektivt.

10 Skriv inn et navn for det nye albumet i tekstboksen, og klikk "OK." Shutterfly plasserer albumet på siden din. .

11 Gå tilbake til Picasa og redigere et annet bilde. Når du er ferdig, klikker du på Butikk-knappen igjen for å vise pop-up vindu med påloggingsinformasjon. brukernavnfeltet allerede inneholde brukernavnet ditt.

12 Skriv inn ditt passord i "Passord" tekstboksen, og skriv inn navnet på det nye albumet du opprettet i «Album Name" tekstboksen. Picasa laster opp din redigerte bilder til Picasa album du har angitt.

1. 3 Gå tilbake til nettleseren din og besøke Shutterfly webside som inneholder dine fotoalbum. Dobbeltklikk på nytt fotoalbum. Bildet du lastet opp ser ut der. Opprett flere album hvis du liker som beskrevet i forrige trinn.

Hint

  • For å spare tid når du laster opp til Shutterfly fra Picasa, klikk på "Butikk" og deretter "Shutterfly" for å åpne Shutterfly logge inn vinduet inne Picasa. Sett en hake i "Lagre passord" -feltet. Neste gang du trenger å laste opp et bilde fra Picasa, vil det huske passordet slik at du slipper å skrive det inn.