Hvordan laste opp redigerte videoer til YouTube

YouTube er en video deling av området og en del av Google-familien av nettsteder. Du kan laste opp videoer til YouTube og la dine venner, familie eller fremmede se dem. Hvis du har opprettet en video og har redigert det, kan du fortsatt laste opp videoen ved hjelp av normal opplasting prosedyren. Laste opp en video til YouTube er en enkel og grei oppgave. Hastigheten på opplastingen avhenger i stor grad av størrelsen på videoen og hastigheten på Internett-tilkoblingen.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til YouTube.com. Klikk på "Last opp" linken øverst til høyre på siden.

2 Input brukernavn YouTube eller Google og passord i de aktuelle feltene og klikk "Logg inn".

3 Klikk på den gule "Last opp video" knappen på venstre side av skjermen. En fil opplastingsvinduet vises. Naviger til plasseringen på datamaskinen der du lagret videoen. Velg videoen og klikk "Åpne". Videoen vil begynne å laste opp; mens det laster opp kan du begynne å fylle ut informasjon om videoen.

4 Skriv inn en tittel for videoen til "Tittel" -feltet. Skriv inn en beskrivelse i "Beskrivelse" -boksen. Input tags eller søkeord om videoen til "tagger" -feltet, hver og en atskilt med komma. Pass på å bruke en tittel, beskrivelse og koder som er relevante for videoen slik at andre kan finne den.

5 Klikk på "Kategori" drop-down menyen og velg en relevant kategori for videoen din fra listen.

6 Klikk på enten "Public", "Ikke oppført" eller "Private" for "" -innstillingen personlige opplysninger. Offentlig tillater alle å finne og vise video på YouTube, kan Unoterte alle å se videoen, så lenge de har den linken, men ikke finner videoen YouTube-søk; og private tillater kun brukerne du angir for å se videoen.

7 Klikk "Lagre endringer".

Hint

  • Videoer lastet opp til YouTube må være mindre enn 2 GB og mindre enn 15 minutter i varighet.