Hvordan laste opp skjermsparere

Hvordan laste opp skjermsparere


Skjermsparere er ikke bare et attraktivt tillegg til skrivebordet ditt, men de er også praktisk også; de bidra til å hindre den naturlige pixel forringelse av skjermer som oppstår når bilder er blitt vist på dem for lenge. Installere og laste opp en skjermsparer er veldig grei fordi alle skjermsparer SCR-filer kommer med selvinstaller pakker.

Bruksanvisning

1 Last ned en skjermsparer. Selv om du kan bruke en av standardskjermbeskytter Windows '(f.eks 3D Pipes, mystifisere eller Marquee) du virkelig kan tilpasse og tilpasse utseendet på skrivebordet med en som du har valgt selv. Nettsteder som CNET tilbyr gratis skjermsparere sammen med System selskaper Apple og Windows.

2 Lagre skjermspareren filen i en mappe på PC-en. Skjermsparer filene er kjent som SCR med SCR filtype; andre skjermbeskytter filer vil komme zippet opp og kan kreve at du bruker WinRar eller WinAce å pakke dem. Se Resources for en link til noen anerkjente unzip programmer.

3 Høyreklikk på SCR-filen og velg "Install" fra pop-out menyen. Siden Windows ikke har en manuell opplasting knapp i sin Skjermegenskaper program, alle skjermsparere som er lastet ned kommer forhåndsinstallert med en opplasting program. Hva dette betyr er at enhver SCR-filen du laster ned fra internett bør ha en Installer alternativ i sin høyreklikkmenyen. Når du har valgt å installere skjermspareren, vil datamaskinen automatisk ta deg til sin eiendom alternativer.

4 Endre egenskapene til skjermspareren hvis det lar deg. Noen skjermsparere vil ha flere muligheter til å endre, mens andre vil ha noe. For eksempel at en skjermsparer ruller ord eller en setning over deg skjermen vil kreve at du skriver i meldingen. Tilsvarende kan en skjermsparer som animerer små dyr eller tegn spørre deg hvor mange du vil ha på skjermbeskytteren. Eksperimentere med ulike verdier og holde forhåndsvise skjermspareren til du er fornøyd med resultatet. Klikk på "OK" -knappen for å bekrefte skjermbeskytteren.

5 Last opp et standard skjermsparer som allerede er installert på PC-en i stedet. Du kan gjøre dette ved å åpne vinduet Egenskaper for Windows. Du får tilgang til Egenskaper for Skjerm ved å navigere til PC-skrivebordet (Windows-knappen + "D") og høyreklikke på bakgrunns. I den lille pop-up menyen, velg "Properties" alternativet; Skjermegenskaper-vinduet skal nå åpnes. Herfra, klikk på "Screen Saver" -fanen på toppmenyen. Åpne "Skjermsparer" drop down menyen ved å klikke på nedoverpilen og velg en av de standard skjermsparere å laste opp. Du kan justere innstillingene for hver enkelt skjermsparer ved å klikke på "Settings" -knappen.

Hint

  • Vær forsiktig når du laster ned skjermsparere online. Det er mange selskaper som kan virke legitime ved første øyekast, men deretter faktisk installere trojanske hester og virus på din PC. Hvis du ikke gjenkjenner en hederlig firmanavn eller du er mistenksom av nedlastingen nettside så er det best å la skjermspareren og prøve å finne den / velge en annen et annet sted.