Hvordan laste opp skolen Portretter & Lag en CD for din skole

Opplasting av bilder og lage en CD for din skole innebærer å brenne alle dine digitale bildefilene på en foto-CD. Dette er bare en vanlig CD som har fotofilene brent på en slik måte at de kan vises som en lysbildefremvisning på enten en datamaskin eller i en DVD-spiller. En rekke ulike programmer kan tillate deg å brenne skole bildene på en CD for denne eksakte formålet.

Bruksanvisning

1 Bruk Nero Burning ROM (se referanser). Nero Burning ROM er en pakke med programvare som lar deg brenne mange forskjellige typer CDer og DVDer, inkludert lysbildeserie plater for din skole. Nero vil også la deg legge til lysbildeoverganger og bakgrunnsmusikk til et bilde lysbildeserie som du oppretter. Per januar 2011 er Nero Burning ROM priset til $ 49,95 etter en gratis 15-dagers prøveversjon.

2 Bruk DVD Slideshow Builder (se referanser). Selv om DVD Slideshow Builder angir ordet "DVD" i tittelen, programmet er også i stand til å brenne lysbildeserie CDer. Som Nero Burning ROM, er DVD Slideshow Builder i stand til å la deg bruke overganger og bakgrunnsmusikk. I motsetning til Nero Burning ROM, noe som kan brenne mange forskjellige typer av plater, er DVD Slideshow Builder kun fokusert på lysbildeserier og ingenting annet. Per januar 2011 koster DVD Slideshow Builder $ 59,95.

3 Bruk Photodex sin ProShow (se referanser). Photodex sin ProShow brukes til å lage selve lysbildeserie på datamaskinen ved hjelp av skole fotografier. Du må da brenne slideshowfil til en plate med de innfødte CD brenning av operativsystemet. Per januar 2011, er Photodex sin ProShow $ 69,95. Men det er en gratis prøveversjon er tilgjengelig slik at du kan teste programmet.