Hvordan laste opp store videoer til YouTube

Laste opp videoer til YouTube er ikke en vanskelig prosess. Du har kanskje oppdaget imidlertid at større filer ofte synes å stall ut. Dette er fordi YouTube vil kun tillate filer mindre enn 100 MB lastes opp på vanlig måte. Dessverre gjør YouTube ikke gjøre det klart at dette er tilfelle, så mange mennesker ender opp med å se "opplasting" bar, venter på en slutt som aldri vil komme. Unngå dette dilemmaet ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Logg deg på YouTube som du normalt ville når du ønsker å laste opp filer. Deretter klikker du på brukernavnet ditt øverst på skjermen.

2 Klikk på "Last opp" i toppmenyen for å gå til opplasteren skjermen. Husk at dette er hvor du trenger å gjøre ting annerledes.

3 Se til høyre side av skjermen. Der, i det som ser ut som en annonse, er faktisk instruksjonene for å laste opp store filer, men få folk legge merke til dem.

4 Klikk på "Bruk Multi-video lastet opp" -knappen under teksten, "Last opp filer større enn 100MB eller laste opp mange filer samtidig."

5 Følg instruksjonene på skjermen som vises. Du må laste ned og installere en spesiell nettleser komponent som YouTube vil installere. Du vil bli bedt om hvilke nettlesere for å installere det til, så sørg for å klikke på hver nettleser du bruker for YouTube.

6 Gå tilbake til "Last opp" skjermen etter installasjonen er fullført. Igjen, klikker du på "Bruk Multi-video Uploader" -knappen.

7 Klikk på knappen merket "Legg til videoer til liste" på den nye skjermen. Du kan nå legge til så mange videoer som du ønsker, og de kan være i alle størrelser. YouTube vil da begynne å laste dem opp i den rekkefølgen de står på skjermen. Du kan også se nøyaktig hvor langt hver fil er å være sikker på at ingen filer har stoppet ut.

Hint

  • Opplasteren søknaden har noen kompatibilitetsproblemer med Mozilla Firefox, slik at du kan installere den på nytt et par ganger hvis du bruker den nettleseren.