Hvordan laste opp store Zip-filer

Hvordan laste opp store Zip-filer


Forsøk på å laste inn store zip-filer til en nettside eller mottaker kan føre til at e-postklient eller programmet henger seg eller ikke svarer. Den dataprogram kan ha en vanskelig tid å få tilgang til filer som er for store, noe som betyr at du trenger et tredjepartsprogram for å laste dem opp. En tredjepartsprogram har mye minne på sine servere. Den ekstra minne på serveren lar programmet mer tid til å komprimere filene og e-post eller reserve for mottakeren. Laste opp disse filene kan ta tålmodighet som det vil ta en stund for dem å helt laste opp. Internett-forbindelsen vil også bestemme hvor lenge opplastingen.

Bruksanvisning

1 Velg tredjepartsprogrammer som spesialiserer seg på å sende store filer. For eksempel, YouSendIt og Dropsend lar deg sende filer på opptil 2 GB. Disse programmene er som regel gratis, men de vil belaste deg en liten avgift på $ 10 eller mer hvis du liker å sende filer større enn 2 GB. Besøk fil opplasting sammenligning nettsteder for å finne ut hvilken programvare som er best for deg.

2 Klikk på knappen Last opp eller bla-knappen og finn zip-fil på datamaskinen.

3 Skriv inn e-postadresse, navn og en melding for riktig mottaker. Inkluder din e-post adresse og navn, slik at mottakeren vil vite hvem filen kommer fra.

4 Prøv å minimere bruk av Internett, da dette kan forsinke opplastingen avhengig av din Internett-tilkobling. Regner med å vente i ca 45 minutter eller mer for filen helt laste opp, avhengig av størrelsen.

Hint

  • Sørg for at du vet lagringskapasiteten på din e-postklient eller program for å laste opp hvis du velger ikke å bruke tredjeparts opplasting applikasjoner.