Hvordan laste opp til Kindle

Hvordan laste opp til Kindle


Kindle er en elektronisk bok (eBook) leser utviklet og solgt av Amazon.com. Den har en grå-skala e-blekk skjerm som simulerer print og papir, og lagrer ebøker i det interne minnet. Foruten å kjøpe og laste ned nye e-bøker fra online Amazon.com bokhandel, kan du laste opp din eksisterende bibliotek av bøker fra en datamaskin. Ebøker må være ukryptert for Kindle for å åpne dem, og de må være i et kompatibelt format, for eksempel mobi, .PRC eller TXT.

Bruksanvisning

USB-kabel

1 Koble Kindle til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med eBook leseren. Datamaskinen vil gjenkjenne Kindle som en masselagringsenhet.

2 Åpne Kindle mappe på datamaskinen ved å klikke på ikonet på skrivebordet eller i "Min datamaskin". Inne vil bli tre mapper kalt "musikk", "hørbart" og "dokumenter".

3 Dra og slipp dine e-bøker fra datamaskinen til Kindle er "dokumenter" -mappen. Når opplastingen er fullført, kobler du tenne. Ebøker vil være umiddelbart tilgjengelig i Kindle bibliotek.

E-post

4 Trykk på "Meny" -knappen på Kindle tastatur og velg "Innstillinger" med fem-veis kontrolleren. Trykk på høyre side sving-knappen for å åpne den andre siden av Kindle innstillinger og merk enhetens e-postadresse.

5 Opprett en ny e-post på datamaskinen og fest ebøker du vil laste opp til Kindle. Du trenger ikke å legge til en emnelinje eller tekst til kroppen av e-posten.

6 Send meldingen til e-postadressen som er oppført i Kindle innstillinger. De vedlagte ebøker vil automatisk bli videresendt til Kindle etter et par minutter og vises i biblioteket sitt uten at du behøver.

Hint

  • Du kan sende flere e-bøker i en enkelt e-post.
  • Du kan komprimere ebøker i en ukryptert ZIP-fil før e-post for å redusere tiden det tar å laste dem opp. Ebøker som finnes i ZIP filen vil bli levert til Kindle som individuelle filer.
  • Avsenderens e-postadresse må legges til "Your Kindle godkjent e-postlisten" på "Manage Your Kindle" side på Amazon.com for å sende filer til Kindle.