Hvordan laste opp til Picnik

Picnik er et bildebehandlingsprogram som er tilgjengelig på nettet gratis. Du kan også få tilgang til mer avanserte funksjoner som flere fonter, utklipp og fotoretusjeringsverktøyene ved å betale for tilgang til premium versjon. Før du kan begynne å bruke fotoredigering tjenesten, må du først laste opp bilder til det. Når du ønsker å laste opp bilder til Picnik, kan du gjøre det gjennom flere tredjeparts nettsteder, eller du kan laste dem opp direkte til enkel opplasting som tilbys på Picnik nettstedet.

Bruksanvisning

1 Sett opp en konto med Picnik. Gå til Picnik nettsiden og skriv inn informasjonen som er nødvendig for å åpne en konto. Du vil skape en påloggings-ID og et passord for kontoen din.

2 Klikk på "Last opp bilder" knappen som er synlig på hjem-skjermen på Picnik. Når du klikker på denne knappen, vil en navigasjonsskjermen dukker opp på datamaskinen din. Dette gir deg muligheten til å søke gjennom datamaskinen din og finne et bilde eller bilder som du ønsker å laste opp til Picnik. For eksempel, hvis du har Windows 7, må du kanskje gå til "biblioteker" og klikk deretter på "Pictures". Når du klikker på et bilde, vil det bli lastet opp til redigeringsskjermen i Picnik.

3 Bruk Picnik Uploader funksjonen fra en av de mange tredjeparts nettsteder som integrerer med det. Denne måten, hvis du er på et annet nettsted, og du bestemmer deg for at du ønsker å laste opp bilder til Picnik, du trenger ikke engang å forlate området. Du kan ganske enkelt klikk på knappen og bildene vil automatisk bli lastet opp til din konto. For eksempel kan du gjøre dette fra nettsteder som Picasa, Flickr, Facebook, MySpace og Yahoo Mail.

4 Rediger bildene etter behov. Du kan endre størrelsen på bilder, beskjære dem, rotere og fullføre mange andre redigeringsfunksjoner med denne programvaren. Når du har det utseendet du ønsker, kan du klikke på fanen "Save & Share" for å lagre den på albumene dine.