Hvordan laste opp til statisk Tumblr

Hvordan laste opp til statisk Tumblr


Tumblr er en gratis blogging plattform som er iboende sosiale. I tillegg til hosting blogger på sine servere, Tumblr også syndikater innhold fra disse bloggene til andre Tumblr brukere via kontrollpanelet. Tjenesten gjør det mulig å si alle typer webinnhold som skal publiseres på brukernes blogger. Bloggene selv er også svært lett å tilpasse, slik at web-designere kan opprette egendefinerte temaer for sine Tumblr blogger, akkurat som de kan med andre blogging plattformer som Wordpress eller Drupal. Tumblr gjør at selv designere til å laste opp statisk design-filer slik som CSS dokumenter, javascripts og bilder direkte til Tumblr servere.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren, gå til Tumblr.com hjemmeside og logg deg på med din e-postadresse og passord.

2 Klikk på "Preferences" tannhjulikonet øverst på dashbordet, bla til nederst på siden Innstillinger og klikk på "Temaer" linken.

3 Klikk på "Send et tema" knappen øverst på siden.

4 Klikk på "statisk fil uploader" i "Krav" boksen til høyre på siden.

5 Klikk på "Velg fil" knappen og velg dokumentet du vil laste opp til Tumblr servere.

6 Klikk på "Last opp fil" -knappen.

7 Kopier direkte lenke til filen for å bruke den i Tumblr tema.

Hint

  • Merk at når du laster opp en fil til Tumblr servere, det kan aldri bli redigert eller slettet, så hvis du trenger å gjøre en endring i din CSS-fil, for eksempel, må du laste opp en helt ny fil.
  • Det er også ditt ansvar å holde oversikt over linker til de opplastede filer, som Tumblr dag ikke gi en liste over bruker opplastede filer.
  • Mens du må ha tilgang til tema innsending skjemaet for å få tilgang til statisk fil opplastingsverktøyet, trenger du ikke å sende inn et tema i den Tumblr database.
  • Tumblr bare tillater brukere å bruke den statiske opplastingsfunksjonen for tema dokumenter. Hvis fanget misbruker funksjonen, kan kontoen din bli stengt av Tumblr administratorer.
  • Den statiske upload funksjonen har svært spesifikke filstørrelse krav: filer kan ikke være større enn fem megabyte og individuelle brukere er kun tillatt å laste opp 15 megabyte per dag.