Hvordan laste opp til You Tube

Hvordan laste opp til You Tube


You Tube er en fremtredende tilstedeværelse på Internett som er mest sannsynlig kommet for å bli. Så hvordan får du inn på handlingen? Her er noen nyttige tips om hvordan du laster opp videoer, minner og bilder av ditt liv til You Tube.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en You Tube-konto hvis du ikke allerede har en. Du kan hoppe over dette trinnet og logg inn med ditt brukernavn og passord hvis du allerede har en konto. Det er ingen kostnader for å sette opp en konto og videoproduksjon og opplasting er ikke et krav for medlemskap.

2 Klikk på den gule "upload" -knappen i høyre hjørne av skjermen. Dette vil få prosessen i gang og åpne opp video informasjonsskjermen.

3 Gi videoen laste opp en tittel og beskrivelse. Dette er meget viktig. Bruke relevante søkeord og holde det for mindre enn 10 ord, hvis det er mulig. Du ønsker andre på nettet for å være i stand til å finne videoen din så bruke så mange ord som du kan tenke på som er knyttet til videoen. Dette vil bidra til å øke din rangering i søkemotorene.

4 Fyll ut kodene delen med ord som er knyttet til videoen. For eksempel, hvis det dreier seg om katter, bruk "kjæledyr, katt, pus, feline eller Morris." Bruk så mange ord som du kan tenke på og skille dem (med et komma og / eller et mellomrom).

5 Velg Kringkastingsalternativer, offentlige eller private. Publikum vil tillate alle å se videoen din, og du kan få mer trafikk ved å gjøre dette, og private vil bare tillate brukere ( "venner") du angir for å vise opplasting. Dette er bra for konfidensielt materiale, treningsøkter, bryllup og andre arrangementer.

6 Fyll ut dato (valgfritt) og kart alternativer (hvis du ønsker å vise din posisjon). Dette systemet bruker Google maps til å peke til din posisjon. Dette er ikke anbefalt for hjemmebrukere.

7 Velg delingsalternativer. Denne listen er ganske omfattende, og du kan tilpasse den til dine behov. Hvis behovene endres, kan du gå tilbake og endre innstillingene i kontoen din senere. Disse inkluderer kommentarer, vurderinger, stemmegivning, embedding, og selv syndikering til enheter som mobiltelefoner og mobil-TV. Klikk på den grønne knappen ved siden av ditt valg.

8 Klikk "Last opp en video" og deretter "Browse" for filen på datamaskinen. Videoer for å laste opp er generelt funnet i "Mine bilder" eller "Mine videoer" med mindre du har lagret dem i en bestemt mappe. Du ønsker kanskje å klikke på filen først å sikre at det er det riktige.

9 Vent til videoen å laste opp eller for eventuelle feilmeldinger skal vises. Pass på at videoen er i riktig format som kan være MPEG (DivX og Xvid), AVI, MOV, eller WMV og ikke over 100 MB når du laster ned. Hvis det ikke er riktig format, er det omformere du kan laste ned som vil hjelpe konvertere den til akseptable You Tube formater.

Hint

  • Finn andre You Tube brukere med lignende interesser.
  • Gi ut nettadressen til videoen lastes opp slik at andre kan se dem.
  • Lukk andre programmer når du laster opp til You Tube, som opplasting kan knele datamaskinen.
  • Ikke bruk etternavn eller riktig navn på personer uten tillatelse.
  • Vent noen timer for videoer å laste opp.