Hvordan laste opp videoer til YouTube Front Page

Det første skrittet for å få videoen omtalt på forsiden YouTube er ved å laste den opp til din konto. videodelingstjeneste den ikke tillater brukere å direkte laste opp videoer til forsiden, så du blir nødt til å tungt fremme videoen til dine online sosiale nettverk, sende ut e-post til din e-postliste og sørge for at videoen er av høy kvalitet og merke. Bare de vises eller beste videoene gjøre det til forsiden.

Bruksanvisning

1 Gå til youtube.com, og deretter logge deg på YouTube-kontoen din og klikk på "Last opp" linken øverst på neste side. Den "Last opp" linken vises på hver side, så hvis du allerede er logget på, klikker du den fra hvor som helst på området.

2 Klikk på "Last opp video" -knappen på neste skjerm. Når dialogboksen vises, bla for videoen på din lokale maskin. Klikk på "Open" knappen. Videoen begynner å laste opp umiddelbart.

3 Fyll ut video detaljer på samme side, inkludert tittel, beskrivelse, koder og kategori. Jo mer detaljert du er i tittel og beskrivelse, jo lettere vil det være for brukerne å finne videoen. En fengende tittel kan også få deg lagt merke til og øke sjansene dine for å lage forsiden.

4 Klikk på brukernavnet knappen øverst på siden og klikk på "Mine videoer". Klikk på tittelen linken til videoen du nettopp lastet opp. Videoen spilles av umiddelbart. På denne siden, klikk på "Share" -knappen, og klikk på en av knappene for nettsamfunn. Du kan velge mellom Facebook, Twitter og Google+. Markedsfør videoen din på sosiale nettverk for å øke synligheten.

5 Legge til videoen i et blogginnlegg hvis du opprettholde en blogg. Hvis du allerede har et nettsted, er det en god sjanse for at du allerede har trafikk som du kan sende over til YouTube-videoen for å få flere visninger. I blogginnlegget, oppfordrer besøkende til å legge igjen en kommentar, og klikk på "Like" knappen under videoen. YouTube måler populære videoer av utsikt, liker, kommentarer og aksjer.

6 Opprette en Facebook-side for å vise frem dine YouTube-videoer på en jevnlig basis. Hvis din første videoen ikke gjøre forsiden med en gang, betyr det ikke at det ikke vil bli populært i fremtiden. Ved hjelp av en Facebook-side for å bygge opp et publikum bidrar til å drive mer trafikk til dine fremtidige videoer.

7 E-post til venner og familie en kort melding som spør at de går til YouTube-side og se den siste videoen du lastet opp. Sørg for å gi en link i e-posten for å gjøre det enkelt for personen å komme til YouTube-video siden.