Hvordan laster jeg ned en DVD Tutorial for AutoCAD?

Hvordan laster jeg ned en DVD Tutorial for AutoCAD?


Den AutoCAD grafisk design software kan nytte oppfinnere, ingeniører og arkitekter som arbeider på alt fra bygninger til produkter. Som mange grafisk design programmer, kan AutoCAD være en tøff program for å lære, spesielt hvis du ikke har noen erfaring med avanserte grafikkprogrammer. Hvis du ønsker å lære AutoCAD på egen hånd, kan du finne og laste ned video tutorials, perfekt for brenning til DVD, fra forskjellige steder på nettet.

Bruksanvisning

1 Last ned DVD tutorial for AutoCAD fra InfiniteSkills nettsted (se Ressurser). InfiniteSkills fremdeles selger AutoCAD tutorial nedlastinger for versjoner av AutoCAD går tilbake til 2008. For å forhåndsvise typer informasjon på hver AutoCAD DVD tutorial, klikker du på navnet til den enkelte programvare, for eksempel "AutoCAD 2011," å bli tatt til opplæringen side for programvaren, og deretter klikker du på en av lenkene i Evaluering delen like under beskrivelsen av opplæringen, for å få et eksemplar av den delen av opplæringen.

2 Få gratis video tutorials for AutoCAD fra LearnCADFast hjemmeside (se Ressurser). LearnCADFast gir AutoCAD tutorials, alt fra nybegynner tutorials som lærer deg det grunnleggende i AutoCAD-programmet til avanserte tutorials som inkluderer leksjoner om hvordan å lage kompliserte 3D-prosjekter i AutoCAD. Siden hver tutorial på LearnCADFast nettstedet er i video-format, kan du brenne noen av tutorials til DVD ved hjelp av en standard DVD-brenneprogram.

3 Se veiledningene i AutoCAD delen av VTC dataprogrammer opplæring hjemmeside (se Ressurser). AutoCAD opplæring av VTC er delt opp av versjon og, som LearnCADFast, spenner fra det enkle til de mest avanserte CAD funksjoner. Gratis forhåndsvisninger er tilgjengelig på VTC for hver CAD tutorial tilbudt, men hvis du ønsker å se alt av opplæringen opptakene eller være i stand til å laste ned videoer for brenning til DVD, må du betale for en VTC-konto.