Hvordan laster jeg ned Outlook mapper til en Memory Stick?

Nedlasting av Outlook-mapper og PST-filen til en USB-minnepinne sørger for at alle dine viktige e-post er bevart samtidig gir en del av bærbarhet for Outlook-filer. Når dataene er på en minnepinne, bare å plugge den inn i en annen datamaskin som kjører Outlook, og du kan laste PST-filer. Det finnes også programmer som lar deg lese dine Outlook-mapper og PST-fil rett fra USB-minnepinne, som gir deg tilgang til alle dine e-post fra hvilken som helst datamaskin.

Backup Outlook Mapper og PST-fil

Det er to grunnleggende måter å sikkerhetskopiere Outlook-mapper og PST-fil til en USB-minnepinne. Den første og mest fleksible er å bruke "Import og eksport" -menyen fra Outlook. Du får tilgang til denne fra Fil-menyen. Dette vil veilede deg gjennom en veiviser der du kan spesifisere hvilke mapper du ønsker å laste ned. Du kan også velge å ta backup av kontakter, kalenderdata og notater. Bare velg din USB minnepinne som målmappen, og Outlook-dataene blir sikkerhetskopiert.

Den andre metoden er å laste Mail verktøyet fra kontrollpanelet i Windows. Innenfor Mail verktøyet er en kategori som heter "Profiler" som gjør det mulig å ta backup av Outlook-mapper og PST-filer til hva stedet du angir.

Last Outlook-filer på en annen datamaskin

Når Outlook-mapper og PST-mappen er lagret på USB-minnepinne, legger dem i Outlook på en annen datamaskin er en enkel sak. Hvis du legger backup-filer i Outlook på en annen datamaskin, er det best å kopiere datafiler til den lokale datamaskinens harddisk i stedet for å laste dem fra USB-minnepinne. Når filene er kopiert til den lokale harddisken, velger du "Import og eksport" -menyen fra Outlook Fil-menyen, og følg instruksjonene på skjermen for å importere data.

Last Outlook-filer fra Memory Stick

Hvis det er nødvendig å laste Outlook-mapper og PST-mappen fra minnepinne, så ikke Outlook applikasjoner må være ansatt. Programvare som EssentialPIM kan installeres direkte på USB-minnepinne og kjøre fra en hvilken som helst Windows-maskin. Disse programmene er i stand til å laste Outlook PST-filer, noe som gir deg bærbar tilgang til din e-post, kontakter, kalender og andre Outlook-data.