Hvordan Layer bilder i Powerpoint 2007

Hvordan Layer bilder i Powerpoint 2007


PowerPoint 2007 gir deg muligheten til lagdeling bildene dine ved å styre deres rekkefølge og hvordan de vises på lysbildet. Du kan bestille bilder på lysbildet slik at de vises bak tekst eller over den. På denne måten bildene kan fungere som en bakgrunn. PowerPoint formatering verktøyet lar deg organisere bilde objekter på lysbildet ved å holde styr på bildets hierarkiet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Sett inn" fanen på båndet fra "Illustrasjoner" seksjonen og sette inn tre bilder for denne demonstrasjonen. Den "Format" -kategorien vises på båndet på slutten av de andre kategoriene.

2 Endre størrelse på bildene hvis de opptar hele plassen på lysbildet. Du kan endre størrelsen på bilder ved å dra i håndtaket for størrelsesendring på hjørnene av bildet.

3 Finn "Ordne" -delen av "Format" -kategorien. Du vil se tre knapper: «Legg øverst», «Send til rygg," og "Utvalg Pane" knappene. Disse knappene kan du lag og organisere rekkefølgen på bildene som de vises på lysbildet. Klikk på et bilde for å velge det.

4 Klikk på «Legg øverst» -knappen. Dette alternativet vil gi det valgte bildet til toppen av de andre bildene slik at det vises først på lysbildet.

5 Klikk på pil ned til "lengst frem" -knappen, og klikk "Bring Forward. Denne knappen bringer det valgte bildet opp ett nivå, men ikke til toppen av alle bildene.

6 Klikk på "Send til Back" -knappen. Det valgte bildet vises bak alle de andre bildene.

7 Klikk på pil ned på "Send til Back" -knappen, og klikk "Send bakover." Dette alternativet vil sende noen valgte bildet tilbake ett nivå.

8 Klikk på "Selection Pane" -knappen. Den "Selection Pane" vindu vil dukke opp på høyre side av skjermen, ved siden av raset. Dette vinduet lar deg holde oversikt over bilde lag og sine bestillinger. Din tekst og tittel vises på denne listen også; noe som gir deg muligheten til å bestille din tekst slik at det vises over bildene eller bak dem.