Hvordan Leave Feedback for en eBay Transaksjons

Når du kjøpe eller selge et element på eBay.com, oppfordrer auksjon på deg til å bruke sin tilbakemelding program for å vurdere hvordan den andre parten utførte sin halvdel av transaksjonen. For eksempel kan kjøperne kompliment en selger for rask forsendelse eller kritisere dem for treg frakt. Selgere ofte poste positive tilbakemeldinger for kjøpere som betaler for en vare raskt. Disse tilbakemeldinger rangeringer og tilhørende kommentarer er lagt med en eBay-medlem profil og kan sees av alle, spesielt potensielle kjøpere og selgere. Den samlede effekten er å identifisere godt utfører eBay deltakere og luke ut dårlige artister.

Bruksanvisning

1 Gå til eBay.com og logg deg på med ditt brukernavn og passord ved å klikke på "Logg inn" øverst på hjemmesiden.

2 Klikk på "My eBay", som er en omfattende profil av din kontoinformasjon og siste eBay aktivitet - kjøp, salg, budgivning, etc. Denne koblingen er på toppen av en side på nettstedet, så det kan være lett tilgjengelig.

3 Velg "konto" i Min eBay panel. Denne siden viser en konto oppsummering og gir muligheter til å konfigurere personlige innstillinger og preferanser.

4 Klikk "Feedback" fra Konto-menyen på venstre side. Dette vil vise en liste over elementer som du kan gi tilbakemelding - enten elementene du solgte, eller elementer du har kjøpt. Gjestenes transaksjoner ved hjelp av de forhåndsdefinerte alternativer, som automatisk variere avhengig av om du var kjøper eller selger.

5 Skriv en kommentar om transaksjonen. Denne kommentaren kan brukes til å gi ytterligere detaljer om transaksjonen rating. For eksempel, hvis du gir en dårlig vurdering på grunn av dårlig innpakning eller en unreceived element, merk de grunner i kommentaren.

6 Klikk "Leave Feedback" for å sende tilbakemeldinger.

Hint

  • Detaljerte og konstruktive kommentarer i tilbakemeldinger kan hjelpe andre eBay kjøpere eller selgere som samhandler med eBay-medlem.
  • Tilbakemelding kommentarer er vanligvis ikke trekkes tilbake, så vær oppmerksom på at eventuelle kommentarer du legger ut vil forbli på kontoen din og den andre partens.