Hvordan Legg over i Word

De fleste Microsoft Word-dokumenter følger en lineær prosess, hvor brukerne skrive inn tekst, og noen ganger bilder, fra start til slutt på siden. Selv om Word er en kopi på skjermen på en papir side, lar programmet deg å lag elementer oppå hverandre for å skape et mer visuelt tiltalende dokument. Prosessen med overlagring, der ett element (for eksempel et bilde) er plassert på toppen av en annen, er fullført gjennom en av Words mer skjulte funksjoner, en fane som bare åpnes når grafikken er plassert på siden.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Klikk på "File" fanen. Klikk "Open". Naviger til et dokument som skal brukes for innkopiering og dobbeltklikk på filnavnet.

2 Klikk på "Sett inn" -kategorien. For å bruke et eksisterende bilde for innkopiering, klikk på "Picture" -knappen, bla til bildet og dobbeltklikk på den. For å bruke en av Word inkludert clip art bilder, klikk på "Clip Art" knappen, skriv inn et søkeord i "Søk etter" boksen, klikk på "Go", bla gjennom resultatene og dobbeltklikk på et bilde. Word setter inn enten bilde, men ikke så overlagret.

3 Klikk på bildet for å markere den og åpne den nye rosa "Bildeverktøy" fanen øverst i arbeidsområdet.

4 Klikk på "Bryt tekst" -knappen på båndet. Klikk "foran tekst." Bildet er nå unanchored. Dra den til stedet i dokumentet for å sammenligne med det over teksten.

Hint

  • Du trenger ikke å starte med et eksisterende dokument til innkopierer, eller til og med tekst i det hele tatt. Åpne et nytt Word-dokument, begynner å skrive og legge til et bilde, å følge instruksjonene ovenfor. For å sammenligne med ett bilde til et annet, setter de to bildene, og velg deretter en å sammenligne med på toppen av den andre og bruke "foran tekst" pakk til det.