Hvordan legge bilder i Poser Face rommet

Poser gir kunstnere med 3-D karakter generasjon og animasjon programvare. Med Face rommet, kan kunstnere konstruere 3D-modeller av sin familie og venner fra bilder.

Bruksanvisning

1 Lag to praksis "bilder" ved hjelp Poser. The Face Rom trenger en G2 modell å bygge en tilpasset ansiktet. Disse modellene ser annerledes ut enn Daz3D Michael og Victoria. Ta Michael inn i Pose Room. Velg "Face kamera." Angi at brennvidden til 100 mm. Juster zTrans avstand til -0,600. Gi Michael et spesielt utseende ved hjelp av ansikts morphs.

2 Legg fem ambient lys til scenen. Ordne dem i en stjernedannelse rundt Michael ansikt. Sett rød, grønn, blå Parametere til 1.000 for hvert lys. Dette fjerner all farge fra lys. Reduser midten lys 'intensitet til 50 prosent. Reduser de ytre lysene til 30 prosent.

3 Render foran bilde med dimensjoner på 600 x 600 piksler og en oppløsning på 600 piksler per tomme. Lagre filen i JPG-format i bildekatalogen. Roter Michaels kropp 90 grader, legger Michael i midten av vinduet, gjengi og lagre det andre bildet.

4 Last inn foran bildet inn i Face Room. Klikk på venstre øye i bildet og til høyre i munnen som svar på Poser sin ledetekster. Last siden bildet inn Poser og klikk på toppen av øret og tuppen av haken. En rød omriss med grønne punktene vil omgi ansiktet. Juster rødt omriss med ansiktet form. Juster de grønne prikkene for å matche viktige ansikts elementer som øyne, nese og lepper.

5 Sjekk "Bruk Shape." Informasjon fra de røde omriss og grønne prikker blir overført til den digitale ansikt i ansiktet-skulpturer vinduet. Undersøke det for nøyaktighet. Velg "Apply Shape Only" for å lage din digitale klone. Gå tilbake til Pose vinduet.

6 Ta to bilder av motivet i et godt opplyst område. Bruk enten en digital eller instant kamera. Bilder for Face Room bryte reglene for portrettfotografering. For frontal bilde, har faget se direkte inn i kameraet uten å smile. Hvis motivet har mye hår, brette det inn i en badehette. Last opp bilder til datamaskinen, og gjenta trinn 1 til 5 med faktiske bilder.

Hint

  • Ikke klikk på "Bruk på figur" når ansiktet er ferdig. Teksturen vil kun vises på ansiktet og ikke matche kroppens struktur.