Hvordan legge bokmerker fra en Flash Drive i Firefox

Hvordan legge bokmerker fra en Flash Drive i Firefox


Firefox har en robust funksjon som automatisk importerer og konverterer bokmerker fra Opera, Safari, Google Chrome og andre nettlesere. Den laster også bokmerker lagret som rå HTML-filer. Flash-stasjoner gir en praktisk måte å sikkerhetskopiere bokmerkene og flytte dem mellom flere nettlesere og datamaskiner. Firefox bryr seg ikke om bokmerker ligge på en flash-stasjon eller en harddisk. Den trenger bare å vite navnet på nettleseren som skapte bokmerker.

Bruksanvisning

1 Plugg flash-enheten til en USB-port på datamaskinen.

2 Åpne Firefox. Klikk på "Bokmerker" og velg "bokmerker". Dette vil åpne bokmerkebiblioteket.

3 Klikk "Importer HTML" for å åpne importveiviseren vinduet. Firefox vil liste nettlesere det kan importere bokmerker fra.

4 Velg nettleseren som skapte bokmerkene og klikk "Next". Firefox vil vise et vindu som inneholder elementer det kan importere.

5 Velg "Bokmerker" hvis det er på listen. Ellers, velg "Favoritter" elementet du ser vil avhenge av om Firefox, Opera, Safari, Chrome eller IE opprettet bokmerker. Etter å ha klikket "Next", et filvalg åpnes.

6 Finn din datamaskin-mappen og dobbeltklikk på den for å vise innholdet. Du vil se din "C" -stasjonen og flash-stasjonen.

7 Dobbeltklikk på flash-stasjonen for å åpne den.

8 Finn filen som inneholder bokmerker og dobbeltklikk på den. Firefox vil importere bokmerker.

Hint

  • Du kan også eksportere Firefox bokmerker til en flash-stasjon ved å velge "Export" fra bokmerkebiblioteket vinduet. Se Ressurser for mer informasjon.